André Hazes en Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Angela de Jong

André Hazes reageert op pittige uitspraken Angela de Jong

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

TV-criticus Angela de Jong tikte André Hazes en de rest van de Hazes-clan een tijdje geleden helemaal de grond in met een pittige column. Ze schreef dat 'heel Nederland André, Sarah en Rachel uitkotst'. Wat vond André eigenlijk van het stuk?

De nieuwe columnist van Veronica Superguide stond voor de camera's van RTL Boulevard, waar hij reageerde op de column. En eigenlijk... snapt hij Angela wel?

André reageert op Angela

"Zal ik je heel eerlijk zeggen hoe ik zo'n stuk van Angela de Jong zie?", begon hij. "Zij wordt betaald om dat te doen he? En het is niet dat ze alleen de familie Hazes aanpakt." En, zo denkt André ook: als ze alleen maar positieve dingen zou tikken "raakt ze zo dat baantje bij het AD kwijt". "Dit is haar werk net als dat mijn werk liedjes zingen is."

Rachel Hazes ging wel los op Angela

André's moeder Rachel ging er wel wat meer tegenin. Die tikte, zoals je hieronder ziet, een soort 'tegen'-column waarin ze Angela zeker niet spaarde. Dat zag haar zoon ook. "Mijn moeder maakte zich er blijkbaar heel druk om, maar ik heb dat niet. Dat is twee dagen en dan schrijft ze weer over de familie-De Mol, weet je wel?" Ook is het naar eigen zeggen zijn 'pech' dat roddel en achterklap gewoon beter scoort in coronatijd. "Ik ben nu even de lul en dat zal ik moeten slikken. Punt."

Lees hier ook meer over André's bezoek aan Humberto, van gisteren, waar hij ook inging op de negatieve publiciteit rondom zijn persoon.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder