andré hazes bij humberto tan

Veronica Superguide logo
andré hazes bij humberto tan

André Hazes bij Humberto: ‘Heb voor mijn eigen geluk gekozen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

André Hazes was te gast in de eerste uitzending van Humberto. De zanger kwam praten over alle negatieve publiciteit die hij krijgt. De kritiek laat hem duidelijk niet onbewogen…

André Hazes te gast bij Humberto

Humberto Tan heeft de late avond van RTL 4 overgenomen van Beau. Anders dan je misschien zou denken, is het niet enkel sport wat de klok slaat in de talkshow: ook entertainment en muziek krijgen in de talkshow ruim baan. Zo bleek al in deze eerste aflevering. Humberto nodigde namelijk André Hazes uit.

'Het zuigt echt veel energie'

André en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen kregen de afgelopen weken een mediastorm over zich heen. De grote vraag is natuurlijk hoe het nu met de verguisde zanger is. André zegt dat de lol vanwege alle negatieve reacties op dit moment ver te zoeken is. De kritiek laat hem niet onbewogen: “Het zuigt echt veel energie.” Zeker aangezien hij de kritiek niet altijd terecht vindt: “Er wordt over me geschreven alsof ik oude vrouwtjes beroof.” In zijn optiek heeft hij alleen maar “voor zijn eigen geluk gekozen”, waarmee hij natuurlijk doelt op zijn veelbesproken breuk met Monique Westenberg.

André Hazes is nog aan het zoeken

Humberto werpt tegen dat André ook zélf de publiciteit opzoekt. De zanger geeft aan dat dat soms simpelweg niet anders kan, bijvoorbeeld als hij wat te promoten heeft. Maar hij is ook eerlijk: “Vaak doe ik maar wat.” André wil zich niet verschuilen achter zijn leeftijd, maar hij is nog maar 27 jaar oud en maakt dus fouten. Hoe hij negatieve publiciteit in de toekomst kan voorkomen, weet hij nog niet goed: “Ik ben het zelf nog aan het zoeken, maar er is blijkbaar iets wat ik niet goed doe.” Tot die tijd richt hij zich vooral op al die mensen die wel positief zijn. Hij verkoopt nog steeds genoeg kaartjes: “Zolang mijn shows goed gaan... Daar doe je het voor.”

Humberto is elke werkdag rond de klok van 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder