Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Monique Westenberg laat weer van zich horen: 'Nu stabiel en gelukkig'

|
|

Laatste update:

Monique Westenberg is na haar breuk met André Hazes langzaam naar de achtergrond geschoven, maar daar komt snel verandering in. De moeder van zoontje Dré staat namelijk met een groot interview in Talkies Magazine!

Bij Shownieuws konden ze vanavond alvast een tipje van de sluier oplichten.

Rustig vaarwater 

Monique wil vooraf duidelijk maken dat dit interview niet draait om haar ex-liefje. "Het is het eerste interview na de breuk", legt Anouk Smulders uit bij Shownieuws. "Ik heb haar geappt en ze zei: 'Ik wil echt even benadrukken dat dit interview over mij gaat, want ik vind het heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven'." Toch doet de veelbesproken blondine wel een paar interessante uitspraken, waar zelfs vriendin Anouk haar wenkbrauwen bij trok.

Heftige uitspraken

"Zo zegt ze bijvoorbeeld dat ze in vorige relaties die ze heeft meegemaakt, mishandeld is, zowel lichamelijk en geestelijk", legt een geschrokken Anouk uit. "Maar ze zegt ook dat ze voor de relatie die ze met André had, de liefde nooit zo had ervaren." Daarnaast vertelt een zeer openhartige Monique dat ze langzaam weer opklimt. "Onder andere zegt ze ook dat ze weer stabiel en gelukkig is, maar onder verdrietige omstandigheden." 

Geen geklets over André

De naam 'André' komt dus weinig voor in het interview. Anouk Smulders vindt dat een goed ding, maar Bart Ettekoven heeft er zo zijn twijfels over. "Het siert haar? Het is vanuit een Talkies toch raar dat ze het niet over de grote roze olifant in de kamer hebben", zegt hij vertwijfeld. Bram Moszkowicz kies Team Anouk. "Daar hoef je je toch niet aan toe te geven? Daar zouden anderen een voorbeeld aan kunnen nemen."

Beluister hier de volledige discussie bij Shownieuws.

De late editie van Shownieuws is iedere dag rond de klok van 23.00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder