Monique Westenberg bedolven onder complimenten: 'Powervrouw'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg bedolven onder complimenten: 'Powervrouw'

Monique Westenberg bedolven onder complimenten: 'Powervrouw'

|
|

Laatste update:

Na de breuk tussen André en Monique vlogen de berichten over André (en later over Sarah) ons om de oren, maar hoe gaat het eigenlijk met Monique? Op Instagram liet ze dit weekend voor het eerst sinds lange tijd weer van zich horen met een korte en krachtige caption.

Zo schrijft de blondine bij een heerlijk zomerse foto van zichzelf: "Als het leven je citroenen geeft, maak er dan sinaasappelsap van en laat de rest van de wereld zich maar afvragen hoe je dit in vredesnaam hebt gedaan." En zo is het!

Bekijk hieronder het kiekje!

Lieve steunbetuigingen

Waar haar ex-geliefde keer op keer wordt bedolven onder de haatreacties (waaronder door Angela de Jong), kan Monique vrijwel dagelijks rekenen op complimenten van haar fans en volgers. De reacties op de bovenstaande foto zijn daarbij geen uitzondering. "Jij bent een voorbeeld hoe sterk een vrouw kan zijn", schrijft een volger. Iemand anders sluit zich daarbij aan. "Zo, echt wel!"

Vaste verblijfplaats

Als we weekblad Story mogen geloven, heeft Monique - buiten het altijd zo bekende liefdesverdriet - geen last meer van de breuk. André zou er namelijk alles aan gelegen zijn om het zijn ex en vooral hun zoontje Dré zo comfortabel mogelijk te maken. Zodoende mocht Monique in hun villa blijven wonen. Of ze dit natuurlijk ook blijft doen, is de vraag, maar dat is van latere zorg. Nu komt ze vooral heerlijk tot rust.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder