André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

Flinke domper voor André Hazes bij huizenjacht: 'Keihard geweigerd!'

|
|

Laatste update:

Er is een "prachtig huurappartement" door André Hazes' vingers geglipt! De huizenjacht van Dré leverde een pijnlijk momentje op: de bewonerscommissie van het wooncomplex dwarsboomde zijn verhuisplannen.

Dré zou in eerste instantie nog niet in dit koophuis gaan wonen met zijn liefje Sarah van Soelen, maar had een ander optrekje op het oog. Dat vond hij in no time, zo beschrijft 'ie in zijn nieuwe column voor Veronica Superguide. Eén probleem: de bewonerscommissie zag het bepaald niet zitten.

'Keihard geweigerd'

André woont momenteel nog bij zijn nieuwe schoonfamilie. "Onwijs gezellig, maar inmiddels is het ook wel fijn om eens wat tijd samen door te brengen. Daarom ging ik op appartementenjacht." Zijn eerst keus werd het dus niet. "Wat denk je? Word ik keihard geweigerd door de bewonerscommissie! Ze hadden geen zin in fans voor de deur."

Fiftyfifty met Sarah

André en Sarah pakten door. De vader van Sarah stelde voor dat ze samen iets zouden kopen en dan de hypotheek fiftyfifty zouden regelen. "Sarah en ik dollen vaak over dat we zo snel gaan samenwonen. 'We doen het rustig aan, nemen echt de tijd, hè?' Als het misgaat, houden we er in elk geval een goeie investering aan over."

Grote droom komt uit

Met de koop van het nieuwe appartement, op vijf minuten afstand van zoontje Dré, komt een grote droom uit van de zanger. "Als jochie droomde ik ervan in een chique wijk te wonen. Wat zullen ze er opschrikken als onze verhuiswagen komt aanrijden en die volkszanger en het meisje met de zogenaamd opgespoten lippen uitstappen, haha!"

De hele column van André Hazes uit de nieuwe editie van Veronica Superguide kun je hier lezen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder