André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

Column André Hazes - Huizenjacht

|
|

Laatste update:

Elke maand geeft André Hazes ons een kijkje in zijn turbulente bestaan. Deze keer: een nieuwe woning moet er komen.

Toen ik het huis verliet waar Monique en ons zoontje Dré nog wonen, nam ik alleen een koffertje kleren mee. Ik wilde dat er voor Dré zo min mogelijk zou veranderen. Dat alles in dat huis, tot en met de shampoofles in de douche aan toe, er hetzelfde uit zou blijven zien. Bij Sarahs familie in huis wonen is onwijs gezellig. Maar inmiddels is het ook wel fijn om eens wat tijd samen door te brengen. Daarom ging ik op appartementenjacht. In no time vond ik een prachtig huurappartement. Wat denk je? Word ik keihard geweigerd door de bewonerscommissie! Ze hadden geen zin in fans voor de deur.

De vader van Sarah stelde voor om samen iets te kopen, de hypotheek fiftyfifty. Sarah en ik dollen vaak over dat we zo snel gaan samenwonen. ‘We doen het rustig aan, nemen echt de tijd, hè?’ Als het misgaat, houden we er in elk geval een goeie investering aan over. We vonden uiteindelijk een prachtig koopappartement op vijf minuten afstand van kleine Dré, perfect.

Als jochie droomde ik ervan in een chique wijk te wonen. Wat zullen ze er opschrikken als onze verhuiswagen komt aanrijden en die volkszanger en het meisje met de zogenaamde opgespoten lippen uitstappen, haha! Binnenkort krijgen we de sleutel. We gaan meteen rauzen binnen, want er moet een hele hoop gebeuren. Voor een moodboard heb ik aangegeven welke woonsfeer ik het liefst wil en vanaf nu is het aan de dames, de moeder van Sarah gaat meebeslissen, om er iets moois van te maken. Ik hou van de stijl van iemand als Eric Kuster: modern, warm ingericht, tapijt op de vloer, licht kleurenpalet en foto’s aan de muren. Een gaaf schilderij voor in de gang hebben we al: een kunstwerk van een anderhalf meter hoge Dobermann met een Louis Vuitton-print op z’n harige lijf. Heel fout maar supercool.

Het appartementnieuws lekte snel uit. Bizar. Het is wat het is. Voor nu ben ik erg blij dat het land langzaamaan uit de lockdown komt, waar we allemaal zo naar uitkijken. De eerste meetings voor de shows in Ahoy in oktober en de shows in Lotto Arena Antwerpen in november hebben we inmiddels gehad, want laten we er toch stiekem maar vanuit gaan dat de positieve ontwikkelingen op deze manier doorzetten en deze shows in het najaar kunnen gaan plaatsvinden. Ik kan niet wachten!

Lees verder