Andre van Duin en Danny Vera met Voor Altijd in Matthijs Gaat Door

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre van Duin en Danny Vera met Voor Altijd in Matthijs Gaat Door

André van Duin over Voor Altijd: ‘Moet niet te veel aan Martin denken’

|
|

Laatste update:

Nederland is een briljant muzikaal duo rijker! André van Duin en Danny Vera presenteerden vorige week het prachtige nummer Voor Altijd bij Matthijs Gaat Door. Heel Nederland smulde van het optreden. En gelukkig smaakt de samenwerking voor de heren zelf ook naar meer!

"Je moet ook gewoon je werk doen"

De Telegraaf spreekt André van Duin en Danny Vera over hun unieke samenwerking. De twee kwamen vorige week met het nummer Voor Altijd, een ode aan Andrés overleden echtgenoot Martin Elferink. Toch hebben Danny en André weinig over het verlies van hun dierbaren gesproken: “Nee, eigenlijk niet. Je moet ook gewoon je werk doen. Mensen vragen me nu ook steeds of ik tijdens die uitzending bij Matthijs, en toen ik dat lied zong, steeds aan Martin moest denken. Nee, natuurlijk niet, als ik daaraan zou gaan beginnen, komt dat liedje er natuurlijk nooit op.”

André van Duin over waanzinnige week

We drukken ons nog zacht uit als we zeggen dat Voor Altijd enorm in de smaak viel bij het publiek! “Het is ongelooflijk wat er afgelopen week allemaal gebeurd is. Eerst de aankondiging dat ik mag spreken tijdens Dodenherdenking op 4 mei, toen mijn verjaardag, daarna het optreden bij Matthijs en ook nog eens meer dan vier miljoen kijkers voor de finale van Heel Holland Bakt. Het was een waanzinnige week”, aldus André. Gelukkig voelt de komiek zich na zijn operatie aan darmkanker inmiddels weer uitstekend: “Het gaat heel erg goed. Ik heb nergens last van, alles loopt en werkt weer. (…) Daarom konden we ook dit nummer opnemen.”

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

André en Danny werken opnieuw samen?

Jammer genoeg lijkt het Voor Altijd-optreden bij Matthijs Gaat Door een eenmalige aangelegenheid te blijven: “We zijn door veel andere programma’s inmiddels ook gevraagd. Maar alles klopte daar”, aldus André. Danny is het er roerend mee eens: “Dat kun je eigenlijk niet meer overtreffen...” Toch heeft het epische duo nog wel plannen de toekomst: “Ik ben bezig met een album met nummers van Charles Aznavour. Ik zie Danny dat album wel produceren”, aldus André.

Lees verder