• Nieuws

André Hazes Jr. negeert geruchten over relatie

André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique Westenberg laten de geruchten voor wat ze zijn

Half Nederland is bezig met de vraag hóé het zit tussen André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique Westerberg. Het stel zelf zwijgt vooralsnog in alle talen!

André deelde op Instagram een filmpje waarop Monique en André Hazes III lekker aan het spetteren zijn in een zwembadje. De kleine Hazes vermaakt zich prima in het bad, en zwemt lekker onder water. Jr. is trots als een pauw op de kleine jongen!

Business as usual?

In de tussentijd gaat André gewoon door met optreden en promoot hij zijn geplande concertreeks in het Rotterdamse Ahoy. Aan de geruchten over zijn relatieperikelen maakt de zanger geen woorden vuil.

Eerder deze week werd bekend dat Hazes Jr. Nikkie Plessen (met wie hij volgens geruchten wat té vriendelijk was) niet meer volgde op Instagram. Deze week hintte de zanger ook nog even op een bruiloft!

De geruchten over spanningen in de relatie van André en Monique gaan al een tijdje de ronde. Het stel wil er niet op ingaan, maar André zei eerder in RTL Boulevard dat het even wat minder lekker ging. Monique heeft al een tijdje een social media-blackout, wat ook olie op het vuur is van de geruchtenmolen.

Een geplande gezinstrip naar Disneyland Paris in oktober werd onlangs afgezegd, waardoor mensen dachten dat een breuk nu wel erg dichtbij was. Het zou natuurlijk ook gewoon kunnen dat de trip te dicht in de buurt van André’s Ahoy-concerten zat.

Hoe het ook precies zit met André en Monique: geen nieuws lijkt momenteel goed nieuws!