André Hazes Jr. gaat niet meer op vakantie met zijn vriendin Monique.

Veronica Superguide logo
André Hazes Jr. gaat niet meer op vakantie met zijn vriendin Monique.

‘André Hazes Jr. annuleert vakantie met vriendin’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Half Nederland kijkt gespannen naar André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique Westenberg. Zijn ze nog gelukkig samen, of wordt het toch een eenzame Kerst? Privé en de Telegraaf lijken het al te weten, en we worden er niet vrolijk van.

De Telegraaf schrijft dat André niet meer in het huis van het stel woont, hoewel hij er nog wel gesignaleerd wordt. Monique Westenberg heeft een social media-blackout ingelast. De laatste foto’s op haar Instagram-account zijn foto’s van hun kroost en een paar passief-agressieve tegeltjeswijsheden.

Volgens Privé is Hazes Jr. op zoek naar een nieuwe woonplaats. Volgens het blad heeft hij óók een geplande reis naar Disneyland Parijs afgezegd, omdat ‘het reisje er onder de huidige omstandigheden niet inzit’. Volgens de Telegraaf en Privé wijst dit erop dat er een breuk is, en dat deze voorlopig nog niet opgelost is, als dat sowieso al gebeurt. Onlangs gingen er geruchten dat André wel héél gezellig aan het feesten was met Nikkie Plessen, waarna er een gespannen situatie ontstond.

Ik Haal Alles Uit Het Leven

Vorig jaar hing de toekomst van het paar ook al aan een zijden draadje… Toen waren de spanningen onderdeel van de realityshow Ik haal Alles Uit Het Leven, en kwam het uiteindelijk weer in orde. In eerste instantie werden de nieuwste strubbelingen ontkend, en nu wordt er vooral om de kwestie heen gedraaid.

Hopelijk komt er snel duidelijkheid voor André en Monique, en in het bijzonder voor hun zoontje André Hazes III. Volgens de Telegraaf zou er in het geval van een breuk erg veel geregeld moeten worden op privé-gebied (André III) maar ook qua zakelijke kwesties, omdat Monique veel met de carrière van André bezig is geweest.

Lees verder