Monique Westenberg en Andre Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg en Andre Hazes

Overzicht: hoe zit het nu tussen André Hazes en Monique Westenberg?

|
|

Laatste update:

Het gaat echt niet lekker tussen André Hazes en Monique Westenberg, zo mogen we wel concluderen. De hoofdrolspelers uit SBS6-serie Ik Haal Alles Uit Het Leven zijn volgens geruchten zelfs al uit elkaar. André en andere betrokkenen reageren nu eens zélf op alle ophef!

En zo krijgen we een beter beeld van deze onstuimige relatiecrisis, die begon met de vermeende zoen tussen André en RTL Boulevard-gezicht Nikkie Plessen

Reactie familie Monique

Monique's broer Matthieu vierde gisteren zijn verjaardag. Hij onthulde aan Shownieuws dat André, Monique én de kleine Dré daar óók gewoon op bezoek kwamen. Samen. Volgens hem is er dus helemáál niets aan de hand. 

Reactie André Hazes

En André zelf? Hoe denkt hij over alles en wil hij dat ook delen met heel Nederland? Deels. Gisteren schoof hij aan in RTL Boulevard, waar hij zijn nieuwe videoclip mocht pluggen. Uiteraard vroeg Luuk Ikink hem naar alle geruchten en daar moest de volkszanger natuurlijk wel op antwoorden. "Dat is eigenlijk iets wat ik liever niet wil bespreken", begon hij. Maar waarom niet? "Uit respect voor Monique. We houden heel veel van elkaar, het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat."

Monique blijft stil

Wederhelft Monique staat - begrijpelijk? - nog altijd op standje radiostilte. Ze laat niets van zich horen. Zelfs niet op instagram, waar ze normaal haast elke dag schattige kiekjes plaatst van zoontje Dré. Haar laatste post kwam op 5 augustus online. Hier stromen ook nu nog bezorgde comments van fans binnen. Waar is Monique in hemelsnaam gebleven?! 

Nieuwe clip

Laten we het toch nog even vrolijk afsluiten! Die clip die André kwam promoten bij Boulevard? Staat sinds vandaag online! In kroeg-ode 'Maar Wij Gaan Door' zie je André zoals je 'm nog nooit eerder zag: vol in de make-up met een dikke laag eye-liner. 

Lees verder