Andre Hazes bij het Muziekfeest van het jaar in de Ziggo Dome

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes bij het Muziekfeest van het jaar in de Ziggo Dome

‘André Hazes intiem gespot met dochter van Mario Been’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De roddels rond André Hazes blijven zich maar opstapelen. Er komt haast geen einde aan. Ook nu is het weer raak: André werd hand-in-hand gespot met de dochter van voetbalanalist Mario Been.

De SBS6-realityster (Ik Haal Alles Uit Het Leven) én volkszangers blijft de gemoederen bezighouden. Het gaat al weken over de mogelijke relatiebreuk tussen hem en Monique Westenberg. Ook RTL Boulevards Nikkie Plessen, met wie André zou hebben gezoend, blijft betrokken bij de geruchten. Bijna niet meer te volgen!

‘Intiem gespot’

Het nieuwste gerucht? Eind augustus maakte een toerist in Spanje een foto van André die hand-in-hand liep met een onbekende vrouw. Privé onthult vandaag dat Jamie Been, de 25-jarige dochter van voetbalanalist Mario Been, die vrouw is. André zelf heeft nog niet gereageerd op deze onthulling…

‘André Hazes intiem gespot met dochter van Mario Been’
Oud-voetballer, trainer én analist Mario Been.

André en Monique

Hoe het nu écht zit tussen André en Monique, die samen zoontje Dré opvoeden, blijft een mysterie. Monique zette al ruim een maand niks op instagram, maar deed wel iets anders: ze ontvolgde André’s bff, neef én manager Djarno. Maar… Hazes blijft pal achter zijn vriend staan. Volg je het allemaal nog?

Ohja: André Hazes schuift vanavond aan bij Beau op RTL 4 (22:30) waar hij zijn nieuwe kroeghit 'Maar Wij Gaan Door' gaat zingen!

Lees verder