André Hazes en Djarno Hofland

Veronica Superguide logo
André Hazes en Djarno Hofland

André Hazes blijft beste vriend Djarno steunen ondanks Monique

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Er is een nieuw hoofdstuk in de Hazes-soap, specifiek de ruzie tussen Monique Westenberg en André Hazes’ beste vriend Djarno Hofland. André lijkt namelijk voor de kant van zijn vriend te kiezen!

RTL Boulevard ontdekte de eerste scheurtjes tussen Monique en Djarno toen ze ontdekten dat André’s vriendin hem niet meer volgde op Instagram. Best vervelend want Djarno Hofland is de beste vriend, neef én manager van André Hazes.

“Nooit komt iemand tussen ons”

In een nieuw Instagrambericht van de zanger, staat hij vierkant achter Djarno. "Een vader en een broer voor het leven. Love you!" Djarno reageert onder het bericht met "Nooit komt iemand tussen ons". Wat zou hij daarmee bedoelen…

André Hazes relatieproblemen

Monique heeft het bericht nog geen hartje gegeven. Ze heeft sowieso al een maand geen update op haar Instagram geplaatst. Allemaal koren op de molen dat er relatieproblemen zouden zijn. André Hazes blijft de details daarover voor zichzelf houden en zei recent tegen RTL Boulevard dat “iedereen af en toe wat heeft”.

Zelf is André ook niet vies van wat ontvolgen want hij ontvolgde Nikkie Plessen op Insta. Volgens de geruchten zou hij met Nikkie gezoend hebben.

Lees verder