André Hazes geeft opheldering over relatie met Monique Westenberg

Zanger André Hazes heeft een roerige periode achter de rug. Hij verliet Monique Westenberg, woonde samen met Bridget, vroeg Monique ten huwelijk en verdween vervolgens met Sarah van Soelen. De laatste tijd gaan er geruchten dat hij tóch weer met Monique samen is, en vandaag gaf de zanger eindelijk uitsluitsel.

André Hazes ne Monique Westenberg

André was vandaag te gast in De 538 Middagshow van Frank Dane, en daarin werd hij o.a. aan de tand gevoeld over zijn worsteling met verdovende middelen. Na veel gedoe, wat ook te zien was in zijn recente docu-reeks, is de zanger er nu van af. “Ik denk met name door hoe goed ik me voel en hoe goed de band is met m’n kind en de mensen van wie ik houd. Dat is mijn grootste drijfveer.” Tegelijkertijd plaatste de zanger dit weekend óók een liefdesverklaring aan Monique online. Betekent dat dat ze weer samen zijn?

Het stoplicht springt op groen

Tegen Frank zei André dat hij zó ver niet wil gaan. “Dat wordt er heel erg van gemaakt. De manier waarop we het doen werkt gewoon heel goed.” Frank wilde weten of André en Monique zogeheten ‘friends with benefits’ zijn, en daar was André het eigenlijk wel mee eens. “De maandagen dat ik hier slaap kom ik niet aan rust toe!”

De familie Hazes is blijkbaar weer aan een pr-offensief begonnen, en dat was ook wel een beetje nodig. Moeder Rachel vecht in de rechtbank tegen haar dochter Roxeanne om de erfenis van André Hazes Sr; André Jr. probeert zich in elk geval niet in díe strijd te mengen.