rob goossens rtl boulevard andré hazes documentaire videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rob goossens rtl boulevard andré hazes documentaire videoland
HazesBN'ersRTLTVDocumentaire

‘André Hazes-documentaire is pr-offensief over fascinerende zanger’

|
|

Laatste update:

De Videoland-documentaire over André Hazes komt eraan! De promo smaakt naar meer, zo vindt ook Veronica Superguide-columnist Rob Goossens: “Gaat een heel interessant perspectief opleveren."

Openhartige docu over André Hazes

Vandaag was de promo voor de veelbesproken Videoland-documentaire over André Hazes te zien. In die eerste beelden biecht de zanger meteen op een ‘fucking groot probleem’ gehad te hebben. De maker van de docu, Cheeru Mampaey, vertelt RTL Boulevard erg dankbaar te zijn dat André zo ‘open is geweest en zichzelf echt bloot heeft gegeven’. Dat was vast niet gemakkelijk, omdat de documentaire juist over een moeilijke periode in Andrés leven gaat.

'Een heel interessant perspectief'

Wat Veronica Superguide-columnist Rob Goossens vooral interessant vindt aan de docuserie is ‘dat André nu een heel ander mens is’ dan toen de opnames begonnen. En dat gaan we ook terugzien! Rob legt uit dat we ook Andrés reactie op de beelden van toen zullen zien. “Dus met de André van nu gaan ze terugkijken en volgens mij gaat dat een heel interessant perspectief opleveren op toch één van de fascinerendste mensen in de Nederlandse entertainmentwereld.

'Hazes-moe'

Presentator Luuk Ikink denkt dat André wel wat ‘te winnen heeft’ bij de documentaire: “We zijn een beetje Hazes-moe geworden.” Rob beaamt dat: “Wat dat betreft moet dit toch ook een soort pr-offensief zijn.” Of nou ja, het is misschien eerst de vraag of André überhaupt wel terug wil in de spotlights. “Is de zoon van André Hazes zijn wat ik voor de rest van mijn leven wil zijn?” Rob hoopt in ieder geval dat André heeft geleerd dat je ook mensen om je heen nodig hebt, die je bij verleidingen vandaan durven te houden.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. De documentaireserie André Hazes is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland.

Lees verder