André Hazes Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes Videoland
Hazes

Dít is wanneer de veelbesproken André Hazes-documentaire op Videoland komt

|
|

Laatste update:

De nu al veelbesproken documentaire over het leven van André Hazes is vanaf donderdag 20 oktober te zien op Videoland.

Dat maakte RTL zojuist bekend. De vijfdelige docuserie, die exclusief op de streamingdienst van RTL te zien is, gaat een dag eerder in première in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam.

'Geen eindeloze geruchten meer'

Hazes is gedurende veertien maanden (!) lang gevolgd door een cameraploeg om zo zijn leven vast te leggen. In de documentaire gaat het onder meer over de problemen die de 28-jarige zanger heeft gekend in relatie tot alcohol en drugs, maar ook over het overlijden van zijn vader en de invloed die dat had op zijn relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. "Geen eindeloze geruchten meer, dit is het verhaal van André Hazes", kondigt Videoland aan. Een deel van de docu gaat over "de moeilijkste periode uit zijn leven". "Hij staat op een kruispunt, worstelend met angsten en demonen. André gaat de strijd aan, vooral met zichzelf, welke gepaard gaat met enkele rigoureuze beslissingen."

Monique Westenber en André Hazes

Deze zomer gingen er geruchten dat een mogelijk nieuwe verloving tussen Hazes en zijn ex Monique Westenberg een onderwerp zou zijn in de documentaire, mede omdat de twee samen op vakantie gingen naar de Verenigde Staten en Thailand. Monique gaf in een interview met LINDA. aan dat er helemaal geen sprake is van een liefdeshereniging tussen haar en de zanger. In december 2020 vroeg Hazes Westenberg, met wie hij samen zoontje André heeft, al eens ten huwelijk. Een paar maanden later werd de relatie en dus de verloving weer beëindigd.

Eigenlijk zou ook een andere Hazes-ex, Sarah van Soelen, de vrouw voor wie Dré zijn verloving met Monique verbrak, te zien zijn in de documentaire. Na de breuk tussen de twee een paar maanden later gaf zij aan niet meer mee te willen werken aan de docu. In een interview met RTL Boulevard gaf Sarah later aan haar ex-partner "het allerbeste te wensen" en te hopen dat het "goed met hem gaat".

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder