• BN'ers

Zijn Monique Westenberg en André Hazes weer samen of niet?

Door Peter Koelewijn
André Hazes en Monique Westenberg

Monique Westenberg, de ex van André Hazes, zegt dat de relatie geen nieuw leven is ingeblazen. In de juicechannels kwam dit gerucht steeds weer naar voren. Zo zou de aanstaande documentaire van Dré Hazes in het teken staan van een aankomend huwelijk. Volgens Monique is hier niks van waar vertelt ze in de LINDA, waar ze meer vertelt over haar situatie met André. 

Gescheiden ouders

Toen Monique 7 jaar oud was gingen haar eigen ouders uit elkaar. Toch bleven zij goed bevriend met elkaar en werden feestdagen en vakanties samen doorgebracht. Samen met André wil zij dit voorbeeld volgen. Afgelopen zomer gingen de twee dan ook samen met hun zoon op vakantie naar Thailand. We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren. Zo met elkaar omgaan geeft veel rust. Ik kan gaan helen.”

Delen delen delen 

Wat opviel aan hun gezamenlijke vakantie was dat Monique veel foto’s deelde op social media. Guido den Aantrekker van Shownieuws denkt dat ze dit doet om de roddelpers voor te zijn. André gaf eerder al aan het verschrikkelijk te vinden dat er stiekem foto’s werden gemaakt van het jonge gezin. Ook valt het hem op dat er geen intieme foto’s te vinden zijn van de twee. 

De documentaire van André Hazes komt waarschijnlijk eind van het jaar op Videoland.