‘André Hazes en Monique Westenberg komen niet meer bij elkaar’

guido den aantrekker shownieuws andré hazes monique westenberg

Ondanks dat hun vakantiefoto’s er gezellig uitzien, denkt Guido den Aantrekker niet dat het goedkomt tussen Monique Westenberg en André Hazes: “Hij heeft me verteld dat hij niet gelukkig was.

André en Monique in Thailand

André Hazes en Monique Westenberg zijn met hun zoontje op vakantie in Thailand. Opvallend is dat Monique aan de lopende band kiekjes deelt! Shownieuws-deskundige Guido den Aantrekker vertelt dat André – die volgens de geruchten aan een comeback werkt – het verschrikkelijk vond dat er stiekem foto’s werden gemaakt tijdens hun vakantie naar Amerika. Guido denkt daarom dat Monique de foto’s nu ‘preventief’ deelt.

'Twee keer bij Monique weggegaan'

Guido vindt het opvallend dat André en Monique op al die foto’s ‘bijna nergens heel erg intiem’ zijn. Hij denkt dan ook dat André en Monique niet meer bij elkaar gaan komen: “[André] is tot twee keer toe bij Monique weggegaan. De eerste keer was voor Bridget Maasland, de tweede keer voor Sarah van Soelen. Hij heeft me zelf ooit eens verteld dat hij niet gelukkig was.” Guido ziet niet in hoe het een derde keer dan wel zou lukken tussen André en Monique.

Lees meer over de Videoland-documentaire over André, die Sarah vooraf graag wil zien.

André bij de juwelier?

Uit de vakantiefoto’s van Monique maakt Guido op dat de twee vooral willen laten zien er voor hun zoontje te zijn. Het feit dat de twee door RTL Boulevard bij een juwelier zijn gespot, vindt Guido daarom ook weinig veelzeggend: “Ik zou me daar niet al te veel bij voorstellen.

De Shownieuws Zomereditie zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.