Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan

‘Affaire niet de nekslag van RTL Late Night’

|
|

Laatste update:

In 2018 raakte Humberto Tan zijn talkshow RTL Late Night kwijt, na dalende kijkcijfers, geruchten over een verhouding met Dionne Stax én een frontale blitzkrieg van Angela de Jong. Tan is ervan overtuigd dat zijn relatieperikelen niets te maken met het stoppen van de populaire talkshow.

In een interview met de Volkskrant zegt Tan dat zijn buitenechtelijke relatie niets te maken had met de stopzetting van RTL Late Night, ook al verloor hij daarmee veel sympathie bij zijn kijkers. “Nee, dat weet ik echt zeker: dat speelde totaal geen rol.”

Humberto heeft zelf natuurlijk lang nagedacht over waarom RTL Late Night ineens een stuk minder goed bekeken werd. “Ik denk dat we scherper hadden moeten zijn en eerder veranderingen hadden moeten doorvoeren. Of misschien was de re er na vijf jaar gewoon wel uit. Het was een opeenstapeling van factoren waardoor het niet meer liep; ik kan daar wel uren over praten.”

Humberto is terug in de race

Wat voor Tan het belangrijkste is, is dat het uiteindelijk weer goed kwam met zijn vrouw. “Ik denk dat het belangrijk is dat je echt weet wat je aan elkaar hebt, los van wat de buitenwereld vindt en oordeelt.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder