Humberto Tan in Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan in Jinek op RTL 4

Eva Jinek confronteert Humberto Tan met Dionne Stax

|
|

Laatste update:

Humberto Tan zat gisteren weer even op zijn oude plekje! Hij was te gast bij Jinek - zijn voormalig tijdslot met RTL Late Night - en vertelde onder meer over het feit dat hij nu een programma 'deelt' met zijn (volgens geruchten) voormalig minnares Dionne Stax op NPO Radio 1.

Het zit zo: Dionne Stax maakt op doordeweekse dagen een NPO 1-radioshow met Toine van Peperstraten. Toen bekend werd dat Humberto ditzelfde programma op vrijdag ging presenteren, dacht men: gaan de twee 'exen' elkaar dan tegenkomen op de redactie? Dat zou... nogal ongemakkelijk zijn. 

Humberto en Dionne

Eva Jinek vroeg hem ernaar. "Ik kan me voorstellen dat je daarvoor zou bedanken, omdat je geen zin hebt in gedoe en associaties." Humberto vertelt dat dit alles voor hem géén reden was om nee te zeggen. Hij herinnert zich nog goed hoe hij te horen kreeg dat Dionne de show op maandag tot en met donderdag ging presenteren. "Ik zei: ‘O, oke.’ Dan weet je dat er gedoe van kan komen, maar tegelijkertijd heb ik met het programma voor de rest ook niks te maken."

'Komen elkaar niet tegen'

"Ik heb een eigen programma op vrijdag", benadrukte Humberto nog maar even. "Zij doen het in de studio en wij doen het op locatie. Het is ook een ander format, dus wees niet bang: we komen elkaar totaal niet tegen."

RTL Late Night

Tja, als je dan tóch op je oude plekje zit, moet je even terugblikken. En dat is ook precies wat Humberto deed. "Het is de eerste keer sinds 8 juni 2018 dat ik er weer op dit tijdstip ben. Ik heb bewust ook wat afstand genomen van überhaupt de talkshow." Hij neemt absoluut geen blad voor de mond als het gaat om zijn gedwongen vertrek bij Late Night. "Kut, maar soms gaat dat zo. Die dingen kunnen gebeuren, je weet dat de wetten in medialand keihard zijn. Natuurlijk ben ik gekwetst geweest, is mijn ego geschaad, heb ik pijn gehad. Ik ben ook maar een mens. Maar als dat gebeurt kan je in een hoekje gaan zitten om je wonden te likken. Of je kan je oprichten en nieuwe paden inslaan. Ik heb voor dat tweede gekozen."

Lees verder