Dionne Stax en Humberto Tan.

Veronica Superguide logo
Dionne Stax en Humberto Tan.

'Humberto Tan herenigd met ex Dionne Stax in nieuwe radioshow'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volgens 6 Inside (dat binnenkort noodgedwongen de handdoek in de ring gooit) gaat Humberto Tan een soort van samenwerken met zijn 'ex-liefje' Dionne Stax. Sappig detail: omroep AVROTROS wilde dit nieuws nog niet naar buiten brengen. 

Deze week maakte die omroep nog bekend dat Dionne Stax voor hen gaat werken en daarmee de NOS achter zich laat. Eén van de shows die ze mag presenteren? DNA Onbekend, tot grote verbazing van Caroline Tensen. Ook staat er een gloednieuwe NPO Radio 1-show op haar planning. Wellicht voegt Humberto zich hier óók bij! Wilfred Genee bracht het nieuws voor het eerst naar buiten in Veronica Inside:

Dionne Stax en Humberto Tan

6 Inside wist gisteren te melden dat Tan de radioshow (die in 2020 begint) op de vrijdagen gaat presenteren, terwijl Dionne het op de andere doordeweekse dagen doet, samen met Toine van Peperstraten. Vanwege de pijnlijke voorgeschiedenis tussen Tan en Stax - ze zouden in 2017 een affaire hebben gehad - wilde AVROTROS dit nieuws niet op hetzelfde moment naar buiten brengen...

Klopt het gerucht wel?

Volgens AVROTROS-woordvoerder Eric Dekker is nog helemaal niets zeker. In De Telegraaf reageert hij: "Met Humberto Tan zijn we in gesprek en Frits Sissing is ook iemand die dit eventueel zou kunnen doen.” Ook staan de twee radioprogramma's los van elkaar. Sterker nog: het zijn twee verschillende formats. Net als het programma van Dionne en Toine, moet ook dit programma vanaf januari 2020 op de radio komen, waarschijnlijk tussen 14.00 en 16.00 uur. "Maar ook dat is nog niet helemaal zeker.”

Lees verder