De 7 beste momenten uit Humberto Tans Late Night-carrière

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De 7 beste momenten uit Humberto Tans Late Night-carrière

De 7 beste momenten uit Humberto Tans Late Night-carrière

|
|

Laatste update:

Vanavond is het dan zover: de allerlaatste aflevering RTL Late Night met Humberto Tan. En hoewel de beste man vanavond zelf ook wat hoogtepunten krijgt voorgeschoteld, konden we het niet laten onze favorieten uit te kiezen.

DE BESTE PERFORMANCE

We bijten het spits af met de beste performance. Het is kiezen uit een onuitputtelijke hoeveelheid optredens. Humberto heeft namelijk heel wat bekende koppen zover gekregen om in ‘zijn’ Late Night hun gouden strot ten gehore te brengen. Nou goed, als we er een iemand naar voren mogen schuiven is het Ed Sheeran. De zanger deed meerdere optredens en stal keer op keer onze harten.

HET BESTE INTERVIEW

Het kan ook bijna niet anders. Humberto’s interview met vier overlevenden van het Bataclan-bloedbad is wat ons betreft het hoogtepunt van zijn verdienstelijke Late Night-carrière. Het was een goudeerlijk interview en de presentator stelde interessante vragen zonder respectloos over te komen. Uiteindelijk ging ‘ie er terecht met de Sonja Barend Award vandoor. 

DE MEEST VERHITTE DISCUSSIE

Glennis vs. SnapKing? John van den Heuvel vs. Henk van No Surrender? Of misschien toch Boef vs. iedereen? Nee, we gaan voor Lil Kleine vs. de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes. Laatstgenoemde was er niet van gediend dat kleine kleine zijn fans vroeg hun middelvinger op te steken naar de politie. ‘Pietertje’, zo vond de rapper, moest zich niet aanstellen. Het werd een verhitte discussie, waarin jan en alleman uiteindelijk meeging. Behalve Olivia Lonsdale. Die was haar glas aan het aaien.

De 7 beste momenten uit Humberto Tans Late Night-carrière

HET GROOTSTE WTF-MOMENTJE

Het lichaam van Matt Gone zit voor 98 procent onder de tatoeages. En die kwam hij vorig jaar showcasen bij RTL Late Night. Een op z’n zachtst gezegd opmerkelijk gezicht. Wel was er een reden voor, aldus Gone. De Amerikaan heeft een paar bijzondere aandoeningen en nam de tatoeages deels om littekenweefsel te verbergen.

HET GRAPPIGSTE MOMENT

Ook dit was moeilijk kiezen. Er werd namelijk wat afgelachen aan het Rembrandtplein. Het meest aanstekelijke moment was toch Martijn de Koning die het nieuws doornam en Nick en Simon die vervolgens niet meer bijkwamen. Al snel volgde de hele studio en zaten er vast wat mensen thuis mee te gieren.

HET VETSTSE SPORTMOMENTJE

Een rondje met Max Verstappen over Zandvoort? Please and thank you. Humberto mocht het doen en stapte met de Formule 1-coureur in een ‘simpele’ Golf GTI.  Het feit dat Humberto en de op de achterbank gepropte crewleden heelhuids uit de auto kwamen, was een prestatie van formaat. Maar goed, dan ben je wel in handen van één van de beste coureurs ter wereld.

HET MEEST EMOTIONELE MOMENT

Toen de presentator zijn onvrijwillige vertrek aankondigde was het toch even slikken voor menig Late Night-kijker. En ons. Ja, de talkshow had zijn gebreken en misschien heeft het naar verloop van tijd momentum verloren. Maar Humberto had zonder meer hart voor de zaak. We gaan je missen!

Lees verder