• Even Tot Hier
  • Ophef
  • TV

Achter de schermen: Even tot Hier fileert Matthijs van Nieuwkerk

Even tot Hier

Na de onthullingen over het schrikbewind van Matthijs van Nieuwkerk dacht half Nederland maar één ding. Was Even tot Hier nog in staat om iets met deze DWDD-zaak te doen? Niels van der Laan en Jeroen Woe stelden wederom niet teleur: ze troffen Van Nieuwkerk onder de gordel met een Franse chanson!

Niels van der Laan en Jeroen Woe hadden een gepeperde mening over het gedrag van Matthijs van Nieuwkerk, en die deelden ze op toepasselijke wijze! Ze pasten één van Matthijs’ favoriete ‘chansons’, La Bohème van Charles Aznavour, aan om de presentator aan te pakken. ‘Achter de schermen scheten de mensen zeven kleuren voor die man!’

Even tot Hier sneert naar Matthijs

Kijkers waren enorm onder de indruk: het nieuws over het schrikbewind van Van Nieuwkerk was amper één dag oud. Tekstje geschreven, liedje gerepeteerd en Even tot Hier sprong er bovenop!

Even tot Hier blijft top

De satirische nieuwsshow Even tot Hier is elke week angstwekkend goed. Je zou verwachten dat dit niet goed kan blijven gaan, maar de humoristische Van der Laan en Woe weten iedereen elke aflevering weer te verbazen. Hoe het nu verder gaat met Matthijs van Nieuwkerk is nog onduidelijk. BNNVARA bezint zich op verdere samenwerking, maar erger is nog dat de presentator bij Matthijs-profeet Angela de Jong van het voetstuk is gevallen.

Je ziet Even tot Hier elke zaterdag op NPO1, vanaf 21.30 uur.