Mama June Shannon uit Here Comes Honey Boo Boo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mama June Shannon uit Here Comes Honey Boo Boo

6 (ex)realitysterren die helemaal de weg kwijt zijn

|
|

Laatste update:

Het leven ná een realityshow kan soms keihard aankomen voor de sterren zelf. Velen verloren tijdens of na opnames van hun eigen series de grip op hun leven door drank, drugs en uit de hand gelopen ruzies. Hier 6 schrijnende voorbeelden.

2. Jenelle Evans

16 and Pregnant, Teen Mom 2  

6 (ex)realitysterren die helemaal de weg kwijt zijn

Tja, waar moeten we in godsnaam beginnen met Jenelle? Haar gekke acties gaan jaren terug, dus laten we – om het overzichtelijk te houden – haar meest recente faalacties erbij pakken. De realityster uit MTV’s 16 and Pregnant en Teen Mom 2 verloor in mei van dit jaar de voogdij over zoon Kaiser nadat man David Eason hun hondje Nugget doodschoot.

Het meest gekke van allemaal is nog dat Jenelle later zei dat ze dit allemaal verzon als PR-stunt. Jeetje… De politie vond geen sporen van bloed of iets dergelijks, dus wat er nu écht met de arme Nugget is gebeurd? En is dochter Ensley eigenlijk wel gebeten? Dat weet niemand. Jenelle kocht overigens al twee nieuwe hondjes. Van MTV hoeft ze ook niets meer te verwachten: die hadden na alle heisa nu eindelijk genoeg van haar gekke fratsen. Kortom: één en al drama met Jenelle…

3. David Eason

Teen Mom 2

6 (ex)realitysterren die helemaal de weg kwijt zijn

Vermeend hondendoodschieter David Eason kreeg in één klap een flinke dosis bekendheid als Jenelle’s man. Samen kregen ze dochtertje Ensley (2). David past qua controverse-niveau perfect bij Jenelle.Hij houdt er ook van om zijn guns te showen. “Anyone who steps foot on my property, gets killed.

Ook David bezit niet de volledige voogdij over zijn andere kinderen, Kaden David en Maryssa Rose, die hij met ex-vrouw Whitney Johnson kreeg. Ook moest hij een anger management-les volgen (heel begrijpelijk) en liet hij zich vorig jaar extreem homofoob uit in tweets die hij – heel zielig – daarna weer snel verwijderde. MTV trok toen meteen de stekker uit hun Teen Mom 2-samenwerking.

4. Mike ‘The Situation’ Sorrentino

Jersey Shore, Jersey Shore Family Vacation

6 (ex)realitysterren die helemaal de weg kwijt zijn

Spierbundel Mike Sorrentino, beter bekend als Jersey Shore’s ‘The Situation’, kreeg het zwaar te verduren ná de show. In 2012 belandde hij in een afkickkliniek om van zijn pijnstiller-verslaving af te komen.

Twee jaar later ging het dubbel mis: in juni moest de politie ingrijpen. Ze arresteerde Mike voor het mishandelen van zijn eigen broer tijdens een gevecht in Jersey. In datzelfde jaar ontdekten de autoriteiten dat Mike en zijn manager, tevens broer, voor bijna 9 miljoen dollar aan belasting hadden ontdoken. Hier zit The Situation sinds januari 2019 voor in de bak. Nog ff brommen: in september komt ‘ie weer vrij en kan hij weer in alle vrijheid aan zijn abs werken.

5. Tila Tequila

A Shot at Love, Celebrity Big Brother

6 (ex)realitysterren die helemaal de weg kwijt zijn

Model en zangeres Tila Tequila groeide uit tot een eng figuur. De ster van datingreality-show A Shot at Love op MTV prees Hitler de hemel in, dus we mogen best zeggen dat ze een engnek is. In 2013 zag de wereld al dat ze een neo-Nazi was. Als klap op de vuurpijl poseerde ze voor concentratiekamp Auschwitz. In Nazi-kostuum. Ook deed ze vaak de Hitler-groet, om het allemaal nog een stukje erger te maken.

Facebook gooide haar account in 2013 al op slot wegens deze zieke posts. Uiteindelijk kwam ze in 2015 alsnog terug op tv. In een move die we nog steeds niet begrijpen, vond Channel 5 het nodig om Tila uit te nodigen voor Celebrity Big Brother. Toen de producers na twee dagen achter haar ranzige standpunten kwamen, smeten ze haar alsnog het huis uit. Bye!

6. Samantha de Jong

Oh Oh Cherso, Samantha en Michael-series

6 (ex)realitysterren die helemaal de weg kwijt zijn

De enige Nederlandse celeb uit dit lijstje. Samantha de Jong, die met nickname ‘Barbie’ de Nederlandse tv veroverde toen ze in 2010 meedeed aan zuipprogramma Oh Oh Cherso. Wat eigenlijk gewoon een soort Nederlandse versie van Jersey Shore was.  

Barbie’s verhaal was lange tijd gewoon erg triest. Zelfmoordpogingen, kinderen uit huis geplaatst. Een en al ellende. Na ontelbaar veel realityshows op RTL, waarin ook ex-man Michael in zat, was het op een gegeven moment gewoon klaar. Hoe of waar haar persoonlijke problemen begonnen, weet ze waarschijnlijk alleen zelf. Hopelijk ziet haar toekomst (zeker nu ze opnieuw een kindje verwacht) er rooskleuriger uit.

Lees verder