Ex On The Beach: Double Dutch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ex On The Beach: Double Dutch

De 5 ordinairste momenten uit Ex On The Beach: Double Dutch

|
|

Laatste update:

Liefhebbers van trash-tv en guilty pleasures kunnen op twee programma’s rekenen: Temptation Island én Ex On The Beach: Double Dutch. We zetten de hoogte-en dieptepunten van EOTBDD seizoen 6 (tot nu toe!) even voor je op een rijtje.

In Temptation Island zijn de mannen en vrouwen van elkaar gescheiden, maar Ex On The Beach propt alle deelnemers in een luxe villa. Al snel wordt iedereen jaloers op elkaar, en iedereen is nog binnen handbereik ook! De actie is grappig, soms bizar maar bijna altijd ordinair.

5. Poets je tanden!

Lyn en Alessio zien elkaar wel zitten, maar zodra het tijd wordt om te kussen maakt Alessio een paar opvallende schijnbewegingen. Wat blijkt? Lynn heeft haar tanden niet vlak voor de zoen gepoetst! Kijkers rolden over de vloer van het lachen door deze vreemde gang van zaken.

Alessio rookt niet, en Lynn mag graag een sigaretje aansteken. Volgens de Italiaan is dát de reden dat Lynn voor elke kus haar giechel moest poetsen. Alessio datet normaal gesproken niet met rokers, maar voor Lynn maakte hij een uitzondering mits ze de tandenborstel in de aanslag hield. Die arme meid deed het nog ook!

Alessio werd in een later stadium naar huis gestuurd door Nicole, waardoor Lynn weer even in haar eentje is. Nou ja, met haar tandenborstel.

4. Anouk? Nicole?

In eerdere seizoenen was Harrie dé vrouwenverslinder in Ex On The Beach: Double Dutch. Hij dook zó vaak het bed in dat hij zelfs een eigen theme song kreeg!

Dit seizoen is deze rol weggelegd voor Dennis! Of zoals zijn ex Mandy zegt: ‘Hij heeft iedereen al gehad in de villa!’

Dennis ging bijvoorbeeld een tijdje erg gezellig met Olivia, totdat zijn ex Tessa ineens aanspoelde, waar hij meteen mee op date ging. Olivia kickte Dennis er daarom uit… Mandy wipte Olivia uit het programma, waarna Tessa haar kans greep om seks te hebben met Dennis. Tessa was amper in slaap gevallen of Dennis stond alweer op om seks te hebben met Nicole, terwijl de halve villa toekeek.

Dit vonden zelfs de kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch nogal ver gaan(!), en toen Dennis zich probeerde te verdedigen dacht hij dat Nicole eigenlijk Anouk heette. Wow.

3. Levi en Celeste kiezen de vrijheid

Vanaf het begin van Ex On The Beach: Double Dutch lijkt er een sterke band tussen Julie en Levi te zijn. Levi lijkt dit nogal verstikkend te vinden want middenin de nacht klimt hij over een hek om stiekem Celeste te vingeren.

Waarom hij dat deed? ‘Omdat Julie helemaal para was.’ Dat… dat was niet helemaal onterecht? Als Channa, de vrouw die zwanger(!) meedeed aan Temptation Island VIPs, vindt dat je een beetje ver bent gegaan, is er dan nog een weg terug? 

Doe mee: Superguide pubquiz!

2. Pussy boy

Ayla heeft een enorm probleem! Op het eiland vindt ze de rustige Dante erg leuk, maar dan verschijnt opeens haar ex Reamon: een echte mannetjesputter! In eerste instantie is Ayla daar trouwens… niet zo blij mee. ‘Als er geen drank in deze kokosnoot zat, gooide ik hem naar je hoofd!’ Prioriteiten!

Ayla en Reamon hebben een lange geschiedenis en hadden al zo’n twee jaar een relatie. Totdat Reamon het uitmaakte (via Whatsapp), vanwege Ayla’s jaloerse gedrag. Hoewel Reamon niet echt naar het eiland is gekomen om Ayla terug te winnen, wordt hij wél woest als Dante het waagt om Ayla te zoenen! ‘Pussy boy!’

Dante wordt in eerste instantie nogal giftig, maar besluit gelukkig om het verstandigst te doen.

1. Lakeisha wordt gepest

Lakeisha komt het eiland opgewandeld als ex van Levi, die het op dat moment aan heeft gelegd met Julie. Julie reageert als door een wesp gestoken! Om te voorkomen dat Lakeisha een mooie kamer krijgt, legt ze haar spullen daar alvast neer. Lakeisha kiest de kamer tóch en wordt daarna buitengesloten door de hele groep. Het is echt bijzonder pijnlijk om te zien: bij het eten mag Lakeisha van de groep niet eens aan tafel zitten.

Een beetje klasse tonen is misschien een beetje veel gevraagd van de deelnemers aan Ex On The Beach: Double Dutch, maar dit is wel héél sneu.

En… het is nog niet klaar!

Elke zondag geniet je om 21:30 uur van de ordinaire, bizarre fratsen van de jonge dames en heren in de EOTBDD-villa. Vanavond staat er weer heel wat drama te gebeuren, met Anouk/Nicole.

Mocht je geen genoeg krijgen van dit soort zonnig drama? Hier vind je zeven alternatieven, voor als je nog niet volledig mentaal en moreel uitgeput bent!

Lees verder