Levi uit Ex on the Beach Double Dutch 2020 op MTV

Veronica Superguide logo
Levi uit Ex on the Beach Double Dutch 2020 op MTV

Gemist: Levi blikt terug op Ex on the Beach: Double Dutch

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond was het weer tijd voor een lekker chaotische aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV. En natuurlijk blijven we ook altijd even hangen voor de afterparty: het napraatprogramma Meekijken Met. Hierin bekijken de deelnemers van EOTBDD de aflevering terug met vrienden en familie. Was het vorige week nog de beurt aan Ayla, deze keer werden Levi en zijn maten aan de tand gevoeld door Famke Louise!

‘Meer dan zoenen’

In de nieuwste aflevering van Meekijken Met wilde Famke Louise onder meer van Levi weten wat er is gebeurd tussen hem en Celeste. Zijn vrienden hebben wel een idee. “Als ik Levi ken denk ik wel meer dan zoenen, als ik eerlijk ben”, verklapt Quentin. Levi houdt echter bij hoog en laag vol dat het alleen bij zoenen is gebleven. Famke Louise is nog niet helemaal overtuigd, maar zolang er geen beelden zijn krijgt Levi het voordeel van de twijfel!

Kun je niet wachten tot volgende week? Check dan onze lijst van series die je kunt kijken als je fan bent van Ex on the Beach: Double Dutch!

Lees verder