Ex On The Beach: Double Dutch

Veronica Superguide logo
Ex On The Beach: Double Dutch

Preview EOTBDD: ‘powervrouwen’ zaaien chaos!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De komst van ‘powervrouwen’ Lie en Jamy zorgt voor heel wat drama in de villa van Ex On The Beach: Double Dutch. De reality-diva’s zitten voor hun lol tussen de singles en exen, en ze zijn van plan om iedereen het leven megazuur te maken! Maar gaat dit ook lukken?

Lie en Jamy kwamen al eerder voorbij in Ex On The Beach: Double Dutch. In dit seizoen hebben ze (nog!) geen exen in het huis, dus hebben ze de vrije hand om de andere deelnemers het leven zuur te maken. Dat laten ze zich geen twee keer zeggen!

In de preview kondigen de ‘powervrouwen’ aan dat ze Robin en Dante het bad in proberen te lokken. Dat is waarschijnlijk tegen het zere been van Ayla, die haar ex Reamon juist naar huis stuurde omdat ze Dante wel zag zitten.

Of het plannetje lukt zien we vanavond pas! Uit de preview blijkt wel dat er heel wat ‘actie’ in de aflevering van vanavond zit… Er wordt een ex naar huis gestuurd én er vindt een stoeipartij plaats onder de lakens. Maar om wie gaat het?

Ex On The Bech: Double Dutch

Ex On The Beach: Double Dutch is vanavond om 21:30 uur te zien op MTV. Het terugkijken van de afleveringen doe je via Videoland. Mocht je al helemaal bij zijn, dan raden we deze programma’s aan om je zucht naar trash te stillen!

Lees verder