Ex on the beach: Double Dutch, aflevering 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ex on the beach: Double Dutch, aflevering 2

Drama-alert! Twee nieuwe exen maakten hun opwachting in Ex on the Beach: Double Dutch

|
|

Laatste update:

We beloofden gisteravond 'veel drama' en dat is precies wat de Ex on the Beach: Double Dutch-kijkers hebben gekregen. Er maakten namelijk niet één, maar twee nieuwe exen hun opwachting in de tweede aflevering. 

Na een gezellige (en voor sommige kandidaten een hete) nacht bespraken Levi en Julie gisteravond in de tweede aflevering dat het allemaal wel lekker gaat. Dat hadden ze beter niet kunnen zeggen. De tablet of terror in Ex on the Beach: Double Dutch is namelijk onverbiddelijk en besloot daarom maar eens wat actie in het programma te brengen.

Geen warm welkom

Levi, Julie en Alessio (maak hier kennis met ze) worden verzocht om naar het strand te komen, waar Lakeisha (de ex van Levi) klaar staat om uit het water te komen. Lakeisha is daar maar met één doel: Levi terugwinnen! Helaas wordt zij - zowel door Levi als door haar concurrente Julie niet zo warm ontvangen, zoals ze misschien had gehoopt. Ze besluit dan ook niet mee te feesten op haar eerste avond, maar direct te gaan slapen. Dit tot grote vreugde van sommige andere kandidaten.

Nog een ex

Als dat nog niet genoeg drama heeft opgeleverd, liet de tablet of terror gisterenavond nogmaals van zich horen. Dennis, Alessio en Evan mogen zich opmaken voor een bijzondere reünie. Wat blijkt namelijk? Laurence blijkt de ex van alle drie te zijn en dus mag zij kiezen met wie ze op date gaat, welke ex wordt vrijgesteld om niet naar huis te worden gestuurd en van welke ex ze de slaapkamerbeelden graag wil terugzien. Dat belooft nog heel wat voor dit aankomende seizoen! Wij kunnen niet meer wachten. 

Reactie

Benieuwd hoe Julie terugkijkt op de tweede aflevering? Dat zie je hieronder! 

Ex on the Beach Double Dutch is elke zondag om 21:30 uur te zien bij MTV.

Lees verder