Morgan Freeman in London Has Fallen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Morgan Freeman in London Has Fallen

Netflix verwijdert London Has Fallen en 5 andere titels

|
|

Laatste update:

Netflix haalt elke week films en series van de streamingdienst af. Deze week hoeven we maar van zes titels afscheid te nemen, waaronder de films London Has Fallen en I Am Michael.

London Has Fallen (2016)

Deze week haalt Netflix London Has Fallen uit de categorie actiefilms. Deze film vonden wij minder goed dan het eerste deel Olympus Has Fallen. In deze opvolger overlijdt de Britse premier onder mysterieuze omstandigheden. Belangrijke wereldleiders komen bijeen op de begrafenis van premier. Met al die belangrijke mensen samen is deze begrafenis hét doelwit van een terroristische organisatie, die als doel heeft de wereldleiders een voor een te doden en de Britse hoofdstad te verwoesten. Alle hoop om deze aanslagen te stoppen is gevestigd op de Amerikaanse president (Aaron Eckhart), het hoofd van de geheime dienst Mike Banning (Gerard Butler) en een Engelse MI-6 agent. Morgan Freeman is te zien als de Vice-President Allan Trumbull. 

I Am Michael (2015)

I Am Michael is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Michael Glatze. In de film zien we James Franco als de homoseksuele activist Michael. Hij veroorzaakte een nationale controverse toen hij beweerde niet langer een homoseksuele man te zijn en uiteindelijk een heteroseksuele dominee werd. In de film volgen we het leven van Michael en zijn vriend (Zachary Quinto) in San Francisco. We zien de religieuze reis die Michael aflegde en hoe hij uiteindelijk terecht kwam bij het christendom.

Deze week verdwijnt…

 

London Has Fallen (2016) -  20 juni

 

Prem Ratan Dhan Payo (2015) - 24 juni

 

Hikaru Utada Laughter in the Dark Tour 2018  (2018) - 25 juni

 

I Am Michael (2015) - 25 juni

 

Kasanova (2019) - 25 juni

 

Vivah (2009) - 25 juni

Verder deze maand…

 

Scare Tactics (2011) - 28 juni

 

Glee (2009) - 29 juni

 

Dicte (2013) - 30 juni

 

Fullmetal Alchemist (2003) - 30 juni

 

Hatchimals | Adventures in Hatchtopia (2018) - 30 juni

 

Puppy Patrol (2008) - 30 juni

Niet getreurd. Netflix verwijdert niet alleen titels, ze voegen er ook genoeg nieuwe titels bij. Benieuwd wat er deze maand nieuw binnenkomt op de streamingdienst? Dat kun je hier checken!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder