De 8 pijnlijkste momenten uit Married At First Sight

chantal mick suzan married at first sight mafs

Married At First Sight zorgt met grote regelmaat voor extreem ongemakkelijke tv... Zo ongemakkelijk dat het zelfs een beetje pijn doet! Van vunzige grapjes tot gecancelde bruiloften, dit zijn de acht pijnlijkste momenten uit MAFS.

8. Het Groningse accent van Marcel

In 2018 werden Marcel en Christel gekoppeld door de experts van Married at First Sight (MAFS). De experts hadden daarbij alleen geen rekening gehouden met het Groningse accent van Marcel! Dat vond Christel namelijk "wel echt een puntje". Ze vond het zelfs zó erg dat het elke aflevering weer ter sprake kwam… Dat de twee uiteindelijk niet getrouwd bleven, was geen verrassing. Zonde, want het begon nog zo goed!

7. Mick krijgt de volle lading van Daisy

Tijdens het vorig jaar geïntroduceerde koppelsweekend gaf Daisy haar echtgenoot Mick een paar flinke verbale vegen uit de pan: "Er was geen interesse. Hij stelde geen vragen." Mick verweerde zich door te zeggen dat alles gewoon in "zó'n hoog tempo" ging dat hij dichtsloeg. Het stel belandde in een pijnlijke welles-nietes-woordenwisseling. Daisy's grootste kritiekpunt: "Ik heb een match gekregen die niet openstaat voor dit alles." Mick hoefde vervolgens niet heel lang na te denken toen expert Eveline 'm vroeg of hij spijt heeft van het avontuur. "Nu wel."

Gelukkig hebben de twee het inmiddels bijgelegd!

6. Monique door het stof voor Ronald

We leefden in het vierde seizoen van Married at First Sight helemaal mee met Ronald. Hij wilde alles uit het avontuur halen, maar al snel bleek dat je aan een dood paard echt niet kunt trekken. Zijn echtgenote Monique voelde namelijk geen seksuele aantrekkingskracht en schreef Ronald daardoor direct af. Ouch… Pijnlijker is nog dat Monique later spijt kreeg en alsnog een kans wilde wagen. Dat ging er echter niet meer in bij Ronald!

5. De eisenlijst van Robin

Kimberly en Robin leken enorm goed te klikken. Helaas was dat maar schijn, want achter de schermen ging het er wat minder vriendelijk aan toe. Robin zou volgens Kimberly behoorlijk grof zijn en hij gaf haar amper een kans. Zo knapte hij af op het feit dat ze geen racefiets had, te weinig naar festivals ging, teveel reisde en ook nog eens niet sportief was. Kimberly bleef boos, verdrietig én gepijnigd achter...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

4. De vunzige grapjes van Bert

Na een flitsende bruiloft met een halve tongzoen ging de romance van Bert en Suzan voortvarend van start. Tijdens de huwelijksreis barstte echter de bom: Suzan gaf toe dat Bert haar droomman niet is. Zo zat 'Suus' zich nogal te ergeren aan Berts flauwe seksgrapjes. Ze besloot om er iets van te zeggen. "Ik zeg het nu maar even, maar net maak je twee opmerkingen over sm en het veilig doen..." Ook kijkers hadden niets op met die pijnlijke moppen!

3. Yordi had een ander

Yordi en Elisa waren duidelijk geen match… Ondanks de kennis en kunde van de experts kan dat natuurlijk gebeuren. Daar zit de pijn dan ook niet. Het werd namelijk pas echt ongemakkelijk toen het stel besloot te scheiden. Op dat moment bleek namelijk dat Yordi – ja, die met die sperma-tattoo – tijdens het avontuur al aangepapt had met een nieuwe vrouw. Elisa wist niet wat ze hoorde… Zeker niet toen Yordi ook nog even meldde dat hij haar niet aantrekkelijk vond!

2. Chantals gepeperde uitspraken

Chantal en Henk waren in 2020 dé grote smaakmakers van Married At First Sight. We zouden dit hele toplijstje kunnen vullen met pijnlijke momenten tussen het stel… Maar goed, als we moeten kiezen, dan gaan we voor de aankomst van de twee op Schiphol. Toen Chantal haar familie zag, vergeleek ze de huwelijksreis met Henk met een “strafkamp”.

Ondanks haar gepeperde uitspraken houden we toch een zwak voor 'Wenkie'. We gunnen haar – samen met nog vijf andere kandidaten – dan ook zeker een tweede kans op de liefde!

1. Gecancelde bruiloft van Ellen

Ellen had haar jurk al uitgekozen, haar gasten uitgenodigd en zelfs al een vrijgezellenfeestje gevierd, maar toen kwam het slechte nieuws: haar match, Paul,  had koudwatervrees! Paul stopte abrupt met het avontuur en wilde niet eens een toelichting geven voor de camera's. Helaas was er niet – net als in het seizoen van Bo, Maxime en Nick – een vervanger, dus kon Ellen ook haar trouwplannen in de prullenbak gooien. Pijnlijker dan dat wordt het natuurlijk niet...

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight is gelukkig ook weer smullen! Neem die superleuke Astrid en dit mooie eerbetoon aan trouwambtenaar Walter.MAFS zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.