mafs married at first sight henk chantal walter vermeer bruiloft trouwambtenaar babs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
mafs married at first sight henk chantal walter vermeer bruiloft trouwambtenaar babs
Married at First Sight

Married At First Sight-kijkers onder de indruk: 'Mooi eerbetoon'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vanavond was de aftrap van het nieuwe seizoen van Married At First Sight (MAFS) te zien. Kijkers lijken het nieuwe format wel te kunnen waarderen. De grootste lof was er echter voor het eerbetoon aan trouwambtenaar Walter Vermeer.

Nieuw seizoen Married At First Sight

Het team van experts heeft dit jaar uit meer dan tweeduizend aanmeldingen zeven droomkoppels samengesteld. We zagen vanavond in Married at First Sight (MAFS) hoe Carlo Boszhard de eerste twee bruidsparen overviel met het nieuws dat ze gaan trouwen met een onbekende. Anders dan in vorige seizoenen worden de stellen meteen naar de trouwzaal gesleept om te trouwen.

Eerbetoon aan trouwambtenaar Walter

Helaas ontbrak er tijdens dat trouwen een bekend gezicht… Trouwambtenaar Walter Vermeer overleed vorig jaar namelijk op 49-jarige leeftijd. Walter trouwde veel stellen in de datingshow. Een aantal oud-kandidaten en de makers van MAFS reageerden destijds aangeslagen op het nieuws. Dat zij Walter nog steeds missen, bleek vanavond wel. De aflevering eindigde namelijk met een eerbetoon aan de trouwambtenaar. Kijkers vonden dat een mooi gebaar:

Ondanks dat het format van MAFS op de schop ging, voelde het toch allemaal heel vertrouwd. Zo zagen we zelfs een oud-kandidaat bekend gezicht voorbijkomen

Married At First Sight zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken? Dat doe je via Videoland.  

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder