mafs married at first sight henk chantal walter vermeer bruiloft trouwambtenaar babs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
mafs married at first sight henk chantal walter vermeer bruiloft trouwambtenaar babs

MAFS-deelnemers reageren op overlijden BABS Walter Vermeer

|
|

Laatste update:

We vertelden jullie eerder vandaag al over het overlijden van Married at First Sight-trouwambtenaar Walter Vermeer. Het nieuws heeft inmiddels ook een aantal oud-deelnemers bereikt, die hun verdriet uiten via social media.

'We zullen je missen'

Walter Vermeer was al een aantal jaar te zien als trouwambtenaar in Married at First Sight (MAFS). In het RTL-programma trouwde hij onder meer Henk en Chantal, Mick en Daisy, en Lars en Lizzy. Vandaag leerden we dat Walter op 49-jarige leeftijd is komen te overlijden. Een aantal oud-kandidaten is enorm aangegrepen door het nieuws en komt met een reactie op Instagram. “Rust zacht en sterkte aan alle dierbaren om je heen. We zullen je missen”, schrijft pasgetrouwde Henk bijvoorbeeld.

MAFS-deelnemers delen mooie woorden

Bizar... Iemand die je eigenlijk niet eens heel goed kent, maar toch een persoon waar je gelijk van denkt: wat ben jij een mooie gozer”, stelt Mick, die we kennen uit het meest recente seizoen. Ook bij zijn ex-vrouw Daisy komt het nieuws hard aan: “Vol ongeloof over dit verschrikkelijke nieuws. Een paar maanden geleden was Walter deel van mijn MAFS-avontuur en nu is hij niet meer onder ons.” Lizzy deelt die emotie: “Het leven is zo oneerlijk. Een half jaar geleden was deze fantastische man onderdeel van mijn MAFS-avontuur en nu is hij er niet meer.” Ten slotte dan nog haar ex-geliefde Lars: “Zo’n toffe, spraakzame en energieke man. Veel te jong voor dit trieste bericht.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder