Lars, Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lars, Married at First Sight

Zo leuk: MAFS-Lars is weer gelukkig in de liefde!

|
|

Laatste update:

Lars uit Married at First Sight heeft het liefdesgeluk weer gevonden. De jonge realityster is in de wolken en dat mag de hele wereld weten! 

Na zijn teleurstellende MAFS-avontuur met Lizzy liet hij er geen gras over groeien. Hij meldde zich opnieuw aan bij een datingapp, en zo geschiedde.

Echt verliefd

"Wat krijg je als bij een (werk)bezoek aan een basisschool de kleuterjuffrouw stiekem wel erg leuk blijft te zijn", onthult hij nadat hij gisteren al een veelzeggend kiekje plaatste bij het haardvuur. "De vraag is veel gesteld, het antwoord in het midden gebleven, maar hoe mooi is het om nu te kunnen vertellen dat ik mijn perfecte match gevonden heb. Zo voelt echt verliefd zijn." 

Zonder druk en camera's

Hij is vooral blij dat hij het nu allemaal op zijn eigen tempo kan doen; zonder druk, een filmploeg achter zich aan en reacties op social media  "Weer normaal en zonder druk van camera's, zonder experts en zonder verplichtingen je eigen gevoel en het gevoel voor elkaar te ontdekken. Goede gesprekken, spontane avonden, lekkere wijn, samen jezelf zijn, leuke stadswandelingen en stickers naar elkaar sturen. Leuke vrienden en familie leren kennen en vooral samen genieten", schrijft hij vast met een glimlach van oor tot oor op zijn social media.

Aan elkaar gewaagd

En met een lieve foto wil hij de 29-jarige Lieve aan zijn fans voorstellen! "Een volwassen, mooie en intelligente vrouw vol energie, die even slechte grappen maakt als ik, in dezelfde versnelling staat en ook nog eens op loopafstand in de mooiste stad van Nederland woont. Wat wil je nog meer?"

Wij gunnen ze veel geluk samen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder