Sylvia opnieuw te zien in Married at First Sight!

Sylvia in Married at First Sight

Sylvia van Mierlo maakt in het nieuwe seizoen van realityhit Married at First Sight even een glorieuze comeback! De geliefde deelneemster van het vorige MAFS-seizoen wil best opnieuw trouwen, maar dat is niet wat ze komt doen: ze heeft een mooi momentje met presentator Carlo Boszhard.

Dat is te zien in een preview van de seizoensstart, die vanavond op RTL 4 komt en nú al op Videoland staat. Erg fijn om 'Syl' weer even terug te zien, maar ze komt niet zomaar terug!

Sylvia even terug in Married at First Sight

Het lijkt een fijne traditie te worden: een oud-kandidaat die even samen met Carlo te zien is bij de start van een nieuw seizoen. Vorig seizoen flitste de markante Chantal ('Wenkie') even voorbij met een geinige cameo en nu is het dus de beurt aan Sylvia, die opnieuw in prachtige trouwkleding voor het altaar staat. Sylvia vertelt aan Carlo dat het weer erg goed met haar gaat nadat ze begin vorig jaar de diagnose longkanker kreeg. Ook speelt ze een rol bij het MAFS-avontuur van één van de nieuwe 'Trouwen zonder Kijken'-mensen van dit seizoen.

Astrid in MAFS

Het gaat om de Amsterdamse Astrid, die het door Sylvia in de lucht gegooide trouwboeket opvangt. Een vooropgezet plannetje natuurlijk: 'Syl' overhandigt haar de bekende en beruchte gouden envelop waarin staat dat je officieel meedoet aan MAFS en dat er een match is gevonden! "Heel veel geluk", spreekt Sylvia haar toe. "En genieten hè?"

Sylvia opnieuw te zien in Married at First Sight!

Hoe is het nu met Sylvia?

We weten niet precies wanneer deze opnames plaatsvonden, maar recent gaf Sylvia ook al aan dat het veel beter gaat. Eind oktober kwam nieuws waar ze al heel lang op hoopte: op de plek waar haar tumor had gezeten, is nu geen 'activiteit' meer. Dat wil zeggen dat Sylvia kankervrij is!

Married at First Sight is vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.