Sylvia in Jinek

Veronica Superguide logo
Sylvia in Jinek

MAFS-Sylvia: 'Ik wil nog een keer trouwen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het gaat gelukkig beter met Married At First Sight-ster Sylvia, die er tijdens de opnames van het afgelopen seizoen achterkwam dat ze aan longkanker lijdt. Ze denkt zelfs al weer na over een eventuele nieuwe liefde met wie ze dan gerust zou willen trouwen!

Dat onthult Sylvia in de nieuwe editie van weekblad Weekend. "Het gaat een stuk beter. Ik sta wel weer open voor een nieuwe man. Ik merk dat ik me de laatste tijd beter voel en dat ik weer om me heen begin te kijken."

Opnieuw trouwen?

In veruit de meeste gevallen klapt een MAFS-huwelijk. Is het niet tijdens het programma, dan wel na de opnames. Dit willen de makers volgend seizoen heel anders aanpakken zodat er meer echte stellen ontstaan. Sylvia is één van de weinige kandidaten die het nog wél goed kan vinden met haar ex én geen trouwtrauma heeft opgelopen. "Of ik nog eens zou willen trouwen? Ik zeg geen nee hoor!"

Trouwfeest

Het lijkt haar enorm leuk. "Al is het alleen maar voor het feestje." Er hoeft dan geen heel mediacircus van gemaakt te worden, "maar als ik de man van mijn leven tegenkom, waarom niet?" Ze hoopt dat die toekomstige man dan voor haar op de knieën gaat. "Al hebben mannen van mijn leeftijd vaak kunstknieën. Dat wordt dus misschien wat lastig, maar dan smeren we er wel wat kruipolie op."

Sylvia en Freddy

Tussen Sylvia en haar MAFS-match Freddy is helaas niets geworden, maar ze gaan nog altijd goed met elkaar om. Cupido gaat alleen nooit meer raak schieten bij die twee. "We hadden na de opnames van het programma graag in alle rust uitgezocht wat we nog hadden met elkaar, maar door mijn longkanker stond mijn hoofd daar helemaal niet meer naar." Ze liet Fred los (in romantische zin) en dat pakte uiteindelijk alsnog goed uit. "We spreken elkaar nog regelmatig en blijven vrienden."

MAFS-Sylvia: 'Ik wil nog een keer trouwen'

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder