Makers grijpen in: Married At First Sight op de schop

Married At First Sight MAFS Carlo Boszhard

Alle koppels van het afgelopen seizoen Married At First Sight zijn inmiddels weer gescheiden. Dat moet anders! Presentator Carlo Boszhard belooft ons dat in het nieuwe seizoen zeker één koppel getrouwd zal blijven.

MAFS krijgt nieuwe insteek

Married At First Sight (MAFS) is en blijft natuurlijk geweldige tv, zelfs als alle koppels uiteindelijk weer scheiden. Maar eerlijk is eerlijk: we zouden het ook wel leuk vinden als er in ieder geval één huwelijk standhoudt. Presentator Carlo Boszhard is dat roerend met ons eens. Zodoende gaat de matchmaking voor seizoen zeven op de schop: “Het is veranderd, nieuwe testmethodes. Er is een nieuwe insteek gevonden om hopelijk meer mensen te laten slagen”, zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

Wat ging er vorig seizoen mis?

Waarom afgelopen seizoen alle huwelijken sneuvelden? Carlo heeft wel een verklaring: “Ik denk eigenlijk dat een jawoord wel heel erg spannend is. Want er moet natuurlijk wel gescoord worden. (…) Ik denk ook dat steeds meer mensen zich bewust worden van die camera. Het heeft ook te maken met corona. Ga maar een relatie beginnen in die moeilijke periode.”

Het nieuwe seizoen van MAFS is al in de maak! De inschrijvingen gaan heel goed, vertelt Carlo. Wat heet: er zitten dit keer gelukkig ook “veel leuke mannen” bij. RTL is echter nog steeds op zoek naar kandidaten.

P.S. Gelukkig hoepelen die MAFS-camera’s ook wel weer eens op en kan de liefde later alsnog (een soort van...) opbloeien!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.