Carlo Boszhard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard
Married at First Sight

Carlo Boszhard onthult grote verandering voor Married At First Sight

|
|

Laatste update:

Presentator Carlo Boszhard heeft in zijn column op Televizier een geheim verklapt over het zevende seizoen van Married At First Sight, dat al bijna van start gaat. Hij onthult dat de stellen direct gaan trouwen! 

Married at first breath

De presentator schrijft enthousiast over zijn onthulling. “We zijn in vorige seizoenen te veel teleurgesteld. Deze keer ben ik nog nooit zo hoopvol geweest dat de liefde zegeviert, al is het altijd afwachten. In aflevering 1 staan we gelijk al in de trouwzaal. Waar we in vorige jaren rustig begonnen, gaan we nu gelijk - bam! - trouwen.” 

In het programma gaan verschillende koppels met elkaar trouwen zonder elkaar ooit te hebben gezien. Carlo weet zeker dat er liefde is in het nieuwe seizoen, maar de liefde kan altijd pijn doen, ook bij het altaar. “Dit seizoen schiet Cupido vooralsnog met scherp!” 

Lief is in the air

De RTL-topman geeft nog wel een duidelijke waarschuwing voor de twitterende novellisten onder ons. “Onder #MAFS staan meestal de vreselijkste woorden over mensen die dat niet gewend zijn. Je mag van alles over mij zeggen, maar houd die dappere mensen alsjeblieft heel.” Dat zal vast goedkomen, want de presentator had eerder al aangegeven dat de kandidaten absoluut niet saai zijn.

Married At First Sight is vanaf 4 januari om 20:30 te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder