• Married at First Sight

Married at First Sight-kijkers genieten van Astrid: 'Nu al fan!'

Astrid in Married at First Sight

Het nieuwe Married at First Sight-seizoen trapte gisteren af op RTL 4 met de introductie van de eerste twee 'trouwen zonder kijken'-koppels. Vooral de Amsterdamse Astrid (57), die een trouwboeket kreeg van MAFS-bekendheid Sylvia, maakte grote indruk bij kijkers. 

Wijkziekenverzorgende Astrid is al jaren single en kreeg twee dochters, van wie er eentje een zoontje heeft - oma's 'pikkemoosie'. "Ik heb leuke vrienden, ik heb een leuk huis... ik ben eigenlijk heel tevreden!", lacht ze. Haar levensmotto? "Pakken wat er te pakken valt." De MAFS-matchmakers gaan de 61-jarige kitter Sander uit Weesp met Astrid laten trouwen.

Married at First Sight-kijkers genieten van Astrid: 'Nu al fan!'

Kijkers lopen weg met Astrid

Volgende week kunnen we op RTL 4 zien of de vonk tussen Sander en Astrid overslaat want dan ontmoeten ze elkaar in de trouwzaal. Die aflevering staat nu trouwens al op Videoland! Maar gisterenavond konden we de twee alvast goed leren kennen. Kijkers raakten vooral niet uitgepraat over Astrid, die als een vrolijke wervelwind door de aflevering heen waaide. Ze komt volgens kijkers erg lief en opgewekt over en ze lag zelf ook constant in een deuk. "Astrid is een parel! Ik heb ook zon gevoel dat met haar nog leuke scenes gaan komen."

Meer matches?

Of Astrid en Sander een échte match vormen, moet nog blijken, maar we voelen misschien ietsje meer hoop dan normaal. Married at First Sight heeft... nou ja, niet zo'n hoog slagingspercentage, to put it mildly. De scheidingen vliegen ons elk seizoen weer om de oren en dat weten de MAFS-makers ook. Ze werken nu met een bijna volledig nieuw experts-team dat het weer iets andere aanpakt dan de andere matchmakers. Zit er dit seizoen misschien één match in? Fingers crossed.

Married At First Sight zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken? Dat doe je via Videoland.  

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.