Zo ziet Mahershala Ali eruit als Blade!

Door Redactie
Mahershala Ali

Er is een nieuwe versie van Blade in de maak. En dankzij een griezelig overtuigende deepfake-video kunnen we nu al zien hoe Mahershala Ali het er vanaf brengt als deze Marvel-held.

Daywalker

Vorig jaar doken de eerste geruchten op dat Marvel werkte aan een reboot van Blade. Inmiddels staat deze stripverfilming officieel op de releaselijst van de studio! Wesley Snipes zien we niet meer terug in de titelrol; de Daywalker zal nu gespeeld worden door Mahershala Ali (Green Book). Het YouTube-kanaal Face to Fake neemt al vast een voorproefje op de casting van de tweevoudig Oscarwinnaar!

Deepfake-video

In de Deepfake-video is het gezicht van Wesley Snipes uit de Blade-trilogie vervangen door dat van Mahershala Ali. En daaruit blijkt dat de charismatische acteur uiterst geschikt is voor de rol van de Marvel-antiheld. Daar is Ali trouwens zelf ook van overtuigd! “Sinds er gesproken werd over een mogelijke terugkeer van Blade, wilde ik een kans maken op de rol. Ik vind het te gek dat hij een duisterder personage is dan andere Marvel-helden”, vertelde hij eerder.

Nog meer Marvel!

Het is trouwens niet de eerste keer dat Mahershala Ali te zien is in een Marvel-productie. Hij tekende eerder al voor de rol van Cornell 'Cottonmouth' Stokes in de Netflix-serie Luke Cage. Daarnaast was hij te horen als superschurk The Prowler in de onvolprezen animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse! Het is helaas nog niet bekend wanneer Blade zijn comeback maakt in de bios.