Zijn Rowan en Astleigh uit MAFS nog steeds samen?

rowan astleigh married at first sight mafs 2022

Gelukkig besloten Astleigh en Rowan tijdens het eindgesprek in Married At First Sight getrouwd te blijven! De grote vraag is echter of ze nu nog steeds samen zijn… We vertellen het je graag!

Hoe gaat het nu met Rowan en Astleigh?

De laatste opnames van Married At First Sight vonden eind 2021 plaats. Het zou dus kunnen dat Astleigh en Rowan ondanks dat ogenschijnlijke happy end toch niet meer samen zijn… Gelukkig bleek cupido goed raak geschoten te hebben! Het stel vertelt in een video op RTL.nl dat ze na de opnames zelfs nóg dichter naar elkaar toe zijn gegroeid. Ook zijn ze al ‘aan het bouwen aan hun toekomst’, zo vertelt Rowan.

'Een gezinnetje stichten'

Rowan en Astleigh blijken (via AD) namelijk al sinds januari samen te wonen in het huis van Astleigh! “Tijdens het programma test ieder koppel natuurlijk of ze samen kunnen wonen. Dat beviel ons zo goed dat we besloten om maar direct voor altijd bij elkaar in te trekken.” Gelukkig zagen we in Married At First Sight al dat Astleigh lekker ruim woont… Het stel denkt namelijk al aan gezinsuitbreiding: “We weten zeker dat we nog heel lang bij elkaar willen blijven, dus we willen in de toekomst ook heel graag een gezinnetje stichten.’’

Maar eerst een verbouwing

Jammer genoeg heeft het stel ook al een ‘heftige ervaring’ gehad. Er ontstond 's nachts namelijk brand in hun open haard! Het stel blijft ondanks die tegenslag toch positief. Rowan beschouwt het als een soort test: ze vond het heel fijn om te merken hoe rustig Astleigh bleef, zeker omdat ze zelf nogal in paniek was. Ook grijpt het stel de brand aan om een grote verbouwing te realiseren.

En die geruchten dan?

De geruchten dat Astleigh en Rowan uit elkaar zijn, omdat Rowan gespot was zonder trouwring, kunnen dus linea recta de prullenbak in. Astleigh reageert: ”Het werd ons door de productie aangeraden om die af te doen, zodat de afloop niet verklapt werd. Wij vonden die geruchten eigenlijk wel handig. Hoefden wij in ieder geval niet telkens met smoesjes aan te komen als mensen naar onze relatiestatus vroegen.’’

Benieuwd hoe het die andere twee matches vergaat? Zijn zij ook nog steeds helemaal happy samen? Hier lees je of Maurice en Dennis het gered hebben. En hier vertellen we je hoe het nu met Sonny en Dylan gaat.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.