Zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer bij elkaar?

Jeroen Rietbergen, de bandleider bij The Voice of Holland, was één van de hoofdrolspelers in de BOOS-uitzending over de misstanden bij de talentenjacht. Linda de Mol verbrak snel haar relatie met de muzikant, maar het (ex-)stel duikt regelmatig weer samen op. Linda heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten dat ze weer samen zijn.

Linda de Mol
© Brunopress

Deze week doken er foto’s op waarop Linda en Jeroen samen op een terras in Parijs zitten. Hierdoor zijn de geruchten dat de twee weer samen zijn flink aangewakkerd. Shownieuws sprak met het management van Linda, en kreeg een reactie van de presentatrice zelf. 

Iets uit te zoeken

Linda zei tegen Shownieuws dat “ze niemand een verklaring schuldig is, omdat het een privé-aangelegenheid is.” Volgens de presentatrice is ze “na een jaar tot de conclusie gekomen dat ik iets uit te zoeken heb, en daar wil ik het graag bij laten.” Hoe het precies zit tussen de twee is dus nog steeds onduidelijk, terwijl Linda die lijn eerder wél duidelijk trok.

Door alle ophef over Jeroen Rietbergen, die volgens BOOS zijn invloedrijke positie bij The Voice gebruikte om vrouwelijke deelnemers lastig te vallen, kreeg Linda de Mol er het afgelopen jaar óók flink van langs. Mensen vroegen zich af of ’s Neerlands bekendste presentatrice van Jeroens gedrag af wist, waarna een soort meltdown volgde.

De erfenis van TVOH

Na een maandenlange radiostilte, waarin Rietbergen schijnbaar intensieve therapie volgde, nam Linda toch weer contact met hem op nadat hij een auto-ongeluk had gehad. De Mol gaf aan dat ze soms samen met een therapeut praatten omdat ze een bizar jaar achter de rug hadden. Van een relatie was volgens Linda in elk geval geen sprake.

Doordat de twee de laatste tijd vaker gespot worden, vond Linda het nodig om nog een keer op de geruchten te reageren, maar de situatie is er niet echt duidelijker op geworden. Momenteel loopt er nog één aangifte van aanranding tegen de oud-bandleider; het is nog niet bekend of hij vervolgd wordt.