Zien! Even Tot Hier met vier keer André van Duin

andré van duin even tot hier een snoertje

Van de stikstofcrisis tot universele laders, het was het weekje wel weer zeg... Even Tot Hier nodigde André van Duin uit om ons bij te praten. Of nou ja, eigenlijk waren het zelfs vier André van Duins!

André van Duin in Even Tot Hier

Even Tot Hier opende vanavond met de stikstofcrisis. Niels van der Laan en Jeroen Woe schreven bijvoorbeeld Alle Koeien, op de melodie van Hallelujah van Leonard Cohen. Andere onderwerpen die aan bod kwamen, waren het onderzoek van de ombudsman naar Ongehoord Nederland, de aanhoudende reclames voor casino’s en de nieuwe standaard voor universele laders. Voor dat laatste onderwerp kwam niemand minder dan André van Duin langs!

'Dan wordt de wereld een stukje beter'

André kwam bij Even Tot Hier langs om ‘Een plugje en een snoertje en een lader en een stekkertje’ te zingen. En dat is natuurlijk een woordgrapje op ‘Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje’ dat hij ooit schreef op de melodie van The Lion Sleeps Tonight. Kijkers vinden het geweldig! Logisch, want van André krijgen we nou eenmaal nooit genoeg.

Ook wij zijn blij dat Even Tot Hier weer terug is! Eerder namen Jeroen en Niels ook al op bijzondere wijze Mark Rutte de maat

Volgende week is de laatste Even Tot Hier van dit seizoen te zien. Je ziet de aflevering op zaterdag 18 juni om 21:25 uur op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.