Even tot Hier keert terug op tv

Veronica Superguide logo
Even tot Hier keert terug op tv
NPO

Vanavond: glorieuze terugkeer Even tot Hier!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De laatste maanden misten we iets in ons leven: vlijmscherpe grappen én puntige liedjes over de actualiteit. Gelukkig start vanavond een nieuw seizoen van… Even tot Hier!

Niels van der Laan en Jeroen Woe nemen elke week het belangrijkste nieuws onder de loep. Met humoristische bewerkingen van bekende liedjes is niemand veilig voor de spot van Even tot Hier. Een paar hoogtepunten van het vorige seizoen waren het ‘Wappie’-lied van Youp van ’t Hek én het onvergetelijke optreden van de Snottebellekes!

Even tot Hier is terug!

Het televisieweekend is een beetje door de war geschopt door het Eurovisie Songfestival én het slotweekend van de Eredivisie. Even tot Hier start om 22:00 uur op NPO1, na Boer Zoekt Vrouw (dat óók later begint, om 20:55 uur).

Vanaf volgende week zijn Niels van der Laan en Jeroen Woe weer terug op de vertrouwde zaterdagavond, rond 21:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bij Beau vertelde het duo hoe de voorbereiding van een uitzending er uit ziet, en we zijn benieuwd waar de eerste uitzending van het nieuwe seizoen over gaat. Het zóu kunnen dat er even stilgestaan wordt bij de rel rondom Vandaag Inside

Lees verder