Even Tot Hier Niels van der Laan en Jeroen Woe Mark Rutte sms affaire Nokia Twist

Veronica Superguide logo
Even Tot Hier Niels van der Laan en Jeroen Woe Mark Rutte sms affaire Nokia Twist
NPOTV

Even Tot Hier neemt Mark Rutte de maat: ‘Bijzonder moment’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De rode draad in Even Tot Hier was vanavond de sms-affaire van premier Rutte. Niels van der Laan en Jeroen Woe kwamen zelfs met een aantal onthullingen! Kijkers genieten van het ‘bijzondere moment’.

Even Tot Hier is terug!

Hoera, Even Tot Hier is terug met een zevende seizoen! Ook in deze tweede aflevering was het Niels van der Laan en Jeroen Woe weer gelukt om in één week tijd een muzikale voorstelling over die week maken. De muzikale gasten, de scherpe grappen en het simpele liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp, alle vertrouwde items passeerden de revue. De rode draad vanavond was de sms-affaire van premier Mark Rutte.

 

 

Onthullingen over Mark Rutte

Rutte wiste jarenlang zijn sms’jes, omdat er volgens hem slechts 20 op zijn Nokia passen. De archiefwet bepaalt echter dat sms'jes bewaard moeten blijven. Zoals gezegd vormde de sms-affaire vanavond de rode draad in Even Tot Hier. Zo schreven Jeroen en Niels het nummer Rutte Wist Het (“Yeah, hij wiste ’t en deed dat elke keer”) en kwamen ze zelfs met een paar onthullingen! Zo heeft Rutte eerder gezegd alleen maar te bellen met zijn Nokia en blijken er sowieso meer dan een miljoen sms’jes op de telefoon te passen. De meeste kijkers smullen van dit ‘bijzondere moment':

Even terugblikken op eerdere Even Tot Hier-uitzendingen? Check hier het emotionele optreden van Anita en Leen. Klik hier voor het briljante lied over Tata Steel. En zie hier hoe Niels en Jeroen het coronabeleid op de hak namen.

Even Tot Hier zie je elke zaterdag om 21:30 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder