Zach en Simone in Temptation Island 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zach en Simone in Temptation Island 2020

Zach zorgt voor vuurwerk in nieuwe Temptation Island

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het redelijk verse Temptation Island-stelletje Zach en Simone - ingevlogen nadat smokkelkoppel Gianni en Melissa van het eiland werd verbannen - zorgde in korte tijd al voor veel vuurwerk, maar in de nieuwste aflevering gaat Zach een stapje verder...

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de nieuwe Temptation Island!

Grazia keek alvast naar de allernieuwste juicy aflevering en zag dat Zach 'de verleiding niet langer aankan' (net als Arda eerder). En dat betekent in de wereld van Temptation maar één ding: vreemdgaan.

Zach gaat van bil

Zach zet het namelijk op een rampetampen met verleidster Romee, met wie hij eerder al tongde. "Je wist dat het eraan zat te komen en in de aflevering van vandaag is het dan zover", beschrijft Grazia. "Zach blijkt de verleiding van verleidster Romee niet langer te kunnen handelen en bedriegt zijn Simone door met de verleidster het bed in te duiken."

Zach en Simone?

Er is al héél veel gezegd over Zach en zijn (ex?)vriendin Simone, dus dit kan er ook nog wel bij. Hoe Simone gaat reageren op haar vreemdgangersvriendje is nog niet bekend. Ze kreeg de beelden namelijk nog niet onder ogen. Wel liet ze eerder al weten helemaal klaar te zijn met haar bf. "Jij wil graag 'F*ckboy Airlines' zijn, maar je kunt gewoon geen vrouw als ik aan. F*ck jou." Geen speld tussen te krijgen.

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Of op Videoland waar je ook 1 aflevering vooruit kan kijken. 

Lees verder