Zach en Simone in Temptation Island 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zach en Simone in Temptation Island 2020

Hoe zit het écht met Temptation-Zach en Simone?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Meteen nadat Temptation Island het 'smokkelkoppel' Gianni en Melissa naar huis stuurde (vanwege een illegaal mobieltje), stond er een nieuw stel klaar: Zach en Simone. De Belgische zender VIJF reageert nu op geruchten rondom het zogenaamd 'neppe' koppel.

Het Belgische nieuwsplatform HLN zet de geruchten die de ronde doen even haarfijn op een rijtje. 'Hij en zijn vriendin Simone ­waren al uit elkaar toen ze aan ‘Temptation Island’ meededen. Ze hebben zich als koppel voorgedaan'. Of: 'Anderen beweren dan weer dat Zach op mannen valt. Of dat hij en Simone ingehuurde acteurs zijn die ‘Temptation Island’ wat leven moeten inblazen'. Euhm... hoe zit het?

VIJF reageert

In het huidige seizoen van Temptation Island, dat al enkele slippertjes kende, stuurden de makers net als Temptation Island VIPS vorig jaar al één koppel vroegtijdig naar huis. Zender VIJF, die de serie bij onze zuiderburen uitzendt, voelt zich genoodzaakt om toch maar even te reageren op de ontstane ophef rond Zach en Simone. 

Stand-by

Wat blijkt? De makers houden altijd een koppeltje 'achter de hand'. "De mensen van de productie van Temptation Island zorgen er elk seizoen voor dat zowel een Vlaams als een Nederlands koppel stand-by staat, mocht een koppel op het laatste moment niet mee kunnen reizen of - zoals dit seizoen het geval is - een koppel naar huis moet", aldus een woordvoerder tegen HLN. Het is dus niet verdacht dat er zo snel nieuwe kandidaten kwamen. En nee, het zijn ook geen acteurs ofzo. "Net zoals de hele cast worden ook díe koppels aan een grondige background-check onderworpen." Duidelijk, toch?

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Of op Videoland waar je ook 1 aflevering vooruit kan kijken. 

Lees verder