Temptation island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation island

Gemist: Temptation Island stuurt Smokkelkoppel naar huis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De nieuwste afelevering van Temptation island zit weer vol spanning. De vier koppels zijn al op de helft van hun Temptation-avontuur als een van de stellen de fout ingaat. Maar niet op de manier waarop we allemaal stiekem hadden gehoopt...

Smokkelkoppel

De productie komt erachter dat Gianni en Melissa allebei een telefoon mee hebben gesmokkeld! Hiermee breken ze een van de belangrijkste regels van Temptation Island. Gianni wordt gefilmd door een van de vele camera’s terwijl hij berichtjes stuurt naar zijn wederhelft op het andere eiland. Toch blijft hij voet bij stuk houden en ontkent hij alle beschuldigingen. 'Het smokkelkoppel' wordt 's ochtends opgehaald door producers en moet onmiddellijk het eiland verlaten. Dit zorgt voor veel ophef bij de andere islanders en de vrijgezellen. Melissa werd er eerder van beschuldigd een afspraak te hebben met de productie over haar geheime telefoon.

Nieuwe gezichten

Temptation zou Temptation niet zijn als er niet direct een oplossing kwam. Daar zijn ze dan! Het nieuwe koppel is bekend! We maken kennis met Zach en Simone. De twee zijn hun eerste avond op het eiland al heel erg op hun gemak en gaan vol de verleiding aan met de vrijgezellen, die als hongerige wolven op hun prooi afspringen. Zach maakt dan ook al snel opmerkingen over zijn vriendin die voor opschudding zorgen. “Ik geef hem twee dagen”, zeggen de andere jongens lachend. Ook de verleiders weten zeker dat Zach de mist in zal gaan.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Opnieuw de gong

Dat is niet het enige dat deze aflevering misgaat. Op het dameseiland wordt, net als in de vorige aflevering, op de gong geslagen. Dit betekent dat er bij hun vriendjes iets is gebeurd dat niet door de beugel kan. Dit keer is dat de vriend van Elke die ligt te knuffelen en samen slaapt met een van de verleiders. Oeps!

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Of op Videoland, waar je ook één aflevering vooruit kan kijken.

Lees verder