Melissa Temptation island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Melissa Temptation island

Huh? Melissa zou afspraken hebben gemaakt met productie Temptation Island

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De kijkers van Temptation Island weten inmiddels wel dat kandidaat Melissa het niet zo naar haar zin had op het eiland (en dat komt echt niet alleen door de gong). Iedere aflevering vlucht ze weer naar de badkamer om zowel de camera's als de verleiders te ontwijken. In een speciale Q&A legt ze uit dat dit eigenlijk helemaal niet de bedoeling was.

Het antwoord ligt natuurlijk voor de hand, maar in haar Q&A beantwoordt ze de vraag of ze het leuk vond op Temptation Island. Daar hoeft ze niet zo lang over na te denken. "Voor mij niet zo. Ik weet dat anderen het wel gewoon naar hun zin hadden, maar voor mij nee. Dat is ook wel te zien."

Afspraken van de baan

De blondine zou dan ook niet zo snel nog een keer meedoen. "Niet in deze setting. Ik wilde eerst ook niet meedoen aan Temptation Island, maar ik had bepaalde afspraken gemaakt met de productie waardoor ik dacht:  dit kan ik wel." Dat gaf haar de doorslag om dit avontuur met haar vriend Gianni aan te gaan. "Eenmaal daar bleken de afspraken van de baan." Nou, wij zijn nu wel heel benieuwd wat die afspraken dan precies waren.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Mobieltje

Wij geloven in ieder geval niet dat het geoorloofd was om een mobieltje mee te nemen, iets waar zij en Gianni al vanaf het begin van beschuldigd worden. Hierover heeft Melissa ook nog wat te zeggen: "Heb ik een mobieltje meegenomen naar Temptation Island? Ja en nee". Veel wil ze er echter nog niet over kwijt. "Hoe dat allemaal zit en alles daarvoor ga ik nog een keer uitleggen in een andere vlog." Bekijk hieronder de hele Q&A van Melissa.

Temptation Island is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL5. Videoland-kijkers kunnen NU al zien hoe Melissa en Gianni op heterdaad worden betrapt.

Lees verder