Temptation Island, Arda en Elke

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island, Arda en Elke

Arda-soap in Temptation Island gaat verder: Elke confronteert Eline

|
|

Laatste update:

Temptation Island 2020 begint steeds meer op een uit de hand gelopen soap rond deelnemer Arda te lijken. In de allernieuwste aflevering, die sinds vandaag op Videoland staat, neemt de 'show' weer een nieuwe, euhm, 'interessante' wending.

Let op: spoilers voor de nieuwste aflevering volgen!

Arda

Sinds Arda het bed indook met verleidster Eline, en daarmee zijn vriendin Elke bedroog, sloeg de vlam in de pan (óók bij boze kijkers, overigens). Het leidde er zelfs toe dat de hunk zijn excuses aanbod. In de nieuwe aflevering, die sinds vandaag op Videoland staat, krijgen we weer een plotwending van jewelste. Krijgt Arda gevoelens voor Eline?

Vakantieliefde

Mocht dat zo zijn, is dat in ieder geval niet wederzijds. "Ik weet niet of Arda en ik meant to be zijn. Wat Arda en ik hebben is vakantieliefde", zegt Eline in de uitzending, zo schrijft RTL Boulevard (die 'm alvast keek). En dat schiet bij Arda dan weer in het verkeerde keelgat, zo lijkt het. "Ik ben gewoon teleurgesteld in haar. Als er niet meer inzit dan twee weken met elkaar omgaan, dan voel ik mij gewoon heel stom dat ik die keuze heb gemaakt."

Spullen pakken

Het ziet ernaar uit dat de stomende fling alweer geklapt is. Eline pakt haar spullen en gaat weer 'gewoon' bij de andere meiden pitten. "Het is over tussen mij en Arda, voor zover we samen waren. Ik vind het jammer, maar ik wist uiteindelijk al wel dat het niet meer zou worden", zegt ze. "Natuurlijk, hij komt hier om zijn relatie te testen. Maar ik had niet verwacht dat hij een toekomst met mij wilde en daar voel ik mij heel lullig over."

Confrontatie

Ook volgt er een confrontatie tussen Eline en Elke. De (ex?)vriendin van Arda krijgt namelijk de kans om de verleidster te ontmoeten. Er zit - natuurlijk - wel een addertje onder het gras: ze mag maar één vraagje stellen. Of Eline na het programma nog verder wil met Arda, zo luidt die vraag. Haar antwoord? "Ik wil geen relatie met Arda. Er spelen wel gevoelens, maar ik zie het eerder als vakantieliefde."

Temptation Island is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5 of via Videoland.

Lees verder