Temptation Island, Arda en Elke

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island, Arda en Elke

Temptation Island-vreemdganger Arda biedt zijn excuses aan

|
|

Laatste update:

Temptation Island-kandidaat Arda begon vol vertrouwen aan de relatietest met zijn vriendin Elke, maar al snel bleek hij niet bestand tegen de verleidingen van Eline. Op Instagram doet hij nu een boekje open over zijn daden. 

Hij begint met het aanbieden van zijn excuses. "Niemand verdient het om zulke dingen mee te maken en het spijt me oprecht dat ik de persoon was die hiervoor gezorgd heeft", schrijft hij op Instagram. "Toen stond ik achter alles wat uit mijn mond kwam. Ik was op zoek naar een soort bevestiging om mijn gedrag te verklaren en dat was blijkbaar mijn manier."

Geladen pistool

Ondanks zijn spijtbetuigingen, heeft hij wel een kanttekening over zijn acties. "Ik heb de beslissing genomen en sta achter mijn acties, maar het grootste verschil tussen real life en Temptation is dat ze jou een geladen pistool in je handen duwen en met de nodige druk en andere factoren haal jij zelf die trekker over." Maar hij wil één ding duidelijk maken: "Ik heb een fout gemaakt and I owned it. Het klopt dat die uitspraken het erger maken, maar ik kan niet terug in de tijd."

Huidige relatiestatus

Hoewel de kandidaten nog niets mogen zeggen over hun huidige liefdesrelatie, wisten we eerder al te melden dat het echt over en uit is tussen Arda en Elke. Arda zou zelfs een relatie hebben met een andere verleidster. Over deze geruchten heeft Arda het ook nog. "Voor de mensen die mijn beslissingen na Temptation Island judgen nadat ik mijn uitleg gegeven heb: jullie mogen een leven leiden waar jullie ernaar streven om anderen gelukkig te maken, maar zo ben ik niet", maakt hij duidelijk. "Ik luister enkel en alleen naar de mensen die mij iets bijbrengen. Als ik mij goed voel bij een beslissing en denk dat ik gelukkig ga zijn, dan ga ik ervoor." We zijn dan ook heel benieuwd hoe dit afloopt!

Temptation Island is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5 of via Videoland.

Lees verder