Arda en Elke uit Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arda en Elke uit Temptation Island

Temptation Island: Arda vond seks met Eline matig

|
|

Laatste update:

Deze week zagen kijkers van Temptation Island Arda opzichtig falen, toen hij bovenop verleidster Eline klom. Arda heeft naar eigen zeggen ‘niet goed nagedacht’ en vond de seks ‘niet top’. Arda bedroog dus niet alleen zijn vriendin, maar weet óók niet dat gentlemen don't kiss and tell.

Na afloop van de Vlaamse uitzending zat Arda bij Goedele Liekens in Goedele On Top. Arda had ‘niet goed in de gaten dat alles gefilmd werd’ en vond de beelden van zijn sekssessie met verleidster Eline ‘wel heel erg heftig’. Als klap op de vuurpijl noemde Arda de sekspartij ‘niet top’. Aanvankelijk had hij er geen spijt van, maar dat gebeurde vrij snel daarna alsnog.

Arda dook in de vorige aflevering van Temptation Island bovenop Eline, die in Temptation Talk nog aangaf dat de vrijage haar wél goed beviel.

De relatie tussen Arda en de arme Elke lijkt dus voorbij, maar achter de schermen dient zich wéér een plottwist aan. Arda zou tegenwoordig een relatie met een ándere verleidster hebben, namelijk Amber.

Temptation Island

Het huidige seizoen van Temptation Island verloopt nogal chaotisch. Eerder werden Gianni en Melissa al weggebonjourd omdat ze stiekem contact met elkaar hadden via een mobiele telefoon. De kijkers kregen daarvoor Simone en het stripfiguur Zach voor terug

Hoe dit bizarre seizoen verdergaat zien we volgende week. Dan krijgen de dames bij het kampvuur de beelden van hun vriendjes te zien. Iets zegt ons dat dit allemaal niet goed gaat vallen. Als we Angela mogen geloven staat ons nog heel wat te wachten!

Lees verder